Česta pitanja - kupovina kancelarijskog materijala

Za dodatna pitanja slobodno nas konatktirajte!
U ovom trenutku ne postoji mogućnost isporuke robe van teritorije Srbije, čim bude postojala takva mogućnost obavestićemo Vas. Robu nije moguće isporučiti ni na teritoriju Kosova i Metohije.
Moguće je zameniti artikal koji ste poručili za bilo koji drugi artikal iste cenovne kategorije, više ili niže. Pozovite nas da bi saznali kako to možete uraditi.
Možete izvršiti povrat novca za kupljene artikle, za više detalja pozovite nas.
Možete, ali je potrebno da to uradite u roku od 30 minuta nakon poslate porudžbine. Porudžbinu možete otkazati telefonskim pozivom na broj telefona +381 11 316 11 72 ili slanjem e-maila na kairoszemun@gmail.com
Dan pre isporuke dobićete email na adresu koju ste ostavili prilikom poručivanja da sutradan možete očekivati isporuku, Na dan isporuke stićiće Vam potvrdni SMS od kurirske službe da ćete tog dana imati isporuku od Kairos-a. Pola sata pre isporuke kurir će Vas kontaktirati kako bi proverio da li ste na adresi.
Radno vreme korisničke podrške je: radnim danima od 9h do 16h; subotom i nedeljom korisnička pordška ne radi.
Potrebno je da kliknete na link Prijavite se, a zatim na link, Zaboravili ste lozinku? nakon čega će biti potrebno da unesete Vašu e-mail adresu na koju će Vam stići link za resetovanje lozinke.
Molimo Vas da pogledate https://mojakancelarija.com/kupovina-kancelarijskog-materijala/ gde je objašnjen proces kupovine ili da nas pozovete na telefon +381 11 316 11 72 i uradićemo porudžbinu preko telefona.
Ne brinite, kurir će Vam poslati sms sa njegovim brojem telefona na koji ga možete kontaktirati i dogovoriti novo vreme isporuke. Ukoliko i ne kontaktirate kurira on će svakako pokušati isporuku i narednog dana.