Blog

Police za dokumentaciju

Police za dokumentaciju

Police za dokumentaciju su obavezni deo svake moderne kancelarije.

Odavno je radno okruženje postalo bitan aspekt našeg života. Pored svakodnevnih zadataka, u njemu se rađaju nove poslovne ideje, ostvaruju nove saradnje, postižu uspesi, pa i sklapaju prijateljstva koja traju i nakon odlaska u penziju.

Istraživanja pokazuju da dve trećina svog života provedemo u kancelarijama. Odnosno, za radnim stolom. S obzirom da predstavlja glavnu površinu za rad čišćenje radnog stola je ključno.

Međutim, održavanje dobre higijene nije dovoljno za nesmetan rad. Nemojte da zaboravite i na organizovanje prostora na radnom stolu. U tome vam mogu pomoći police za dokumentaciju.

Zašto su one najvažniji stoni pribor otkriva vam Kairos Birooprema.

Police za dokumentaciju direktno utiču na produktivnost radnika

Sto zatrpan papirima kojima odavno nije mesto na njemu česta je slika u kancelarijama. Ne samo da stvaraju nered, već otežavaju poslovanje.

Police za dokumentacijuSigurno se svaki zaposleni makar jednom u životu susreo sa neprijatnom situacijom dok je u gomili razbacanih papira na stolu pokušavao da pronađe potrebni dokument. Kako je vreme u potrazi prolazilo, a obavljanje zadatka bilo sve hitnije, sa svakim izgubljenim minutom rasla je nervoza. Što nikako nije povoljno za obavljanje posla.

Verovali ili ne, stres koji može da izazove neorganizovan radni sto, utiče na produktivnost. Razlog leži u činjenici da svaki zastoj u obavljanju poslovnih zadataka se negativno odražava na celokupno poslovanje. Ujedno, dovodi do pada motivisanosti.

Zbog toga stručnjaci savetuju upotrebu police za dokumentaciju na svakom radnom stolu. Zahvaljujući njoj postajete produktivniji i fokusiraniji. Samim tim i posvećeniji svom poslu.

Police za dokumentaciju su sinonim za profesionalnost

Ma koliko zvučalo privlačno, “kreativni haos” nije dobar za poslovanje. Razbacani kancelarijski materijal za radni sto odaje utisak neuredne osobe. Ovakav utisak povlači sa sobom i mišljenje da radnik neće ispuniti zadatke u potrebnom roku, bez obzira na besprekorno obrazovanje. Što može da dovede do gubitka važnih klijenata, kao i do lošeg poslovnog imidža čitave kompanije.

Srećom, uz malu pomoć police za dokumentaciju imaćete savršeno uredan radni sto. Sve što treba da uradite jeste da sortirate dokumentaciju. Iskoristite poslovne fasickle i registratore za odlaganje dokumentacije predmeta koji su završeni, a neka se na policama nađu samo tekući. Na taj način imaćete jasnu preglednost prilikom posete klijenata.

Kako izabrati police za dokumenta?

Police za dokumentaciju dolaze u različitim oblicima i od različitog materijala. U mnoštvu modela posebno se izdvajaju žičane.

Police za dokumentaciju

Ove višeslojne police omogućavaju laku kategorizaciju papira unutar njih. Istovremeno, pružaju dobar uvid u ono što se na njima nalazi. Napravljene su od čvrste žice koja formira izgled mreže čime je zagarantovana stabilnost, kao i jednostavno montiranje. Za razliku od plastičnih i drvenih žičane police za dokumentaciju ne zadržavaju prašinu, te ste oslobođeni svakodnevnog brisanja. Dok svojim diskretnim, a modernim dizajnom lako se uklapaju u svaki enterijer.

Ukoliko želite da vaša polica za dokumentaciju zauzima što manje prostora na stolu tu su uspravne verzije. Dolaze u vidu jednoslojnih registratora tako da su idealne za fascikle, prospekte i drugu čvrstu dokumentaciju.

Veliki izbor polica za dokumentaciju možete pronaći u bogatoj ponudi kompanije Kairos Birooprema.

 

 

Slični blogovi

Ostavite odgovor