ČESTA PITANJA O KUPOVINI KANCELARIJSKOG MATERIJALA

ČESTA PITANJA

Da li kancelarijski materijal šaljete u inostranstvo?

U ovom trenutku ne postoji mogućnost isporuke robe van teritorije Srbije, čim bude postojala takva mogućnost obavestićemo vas. Robu nije moguće isporučiti ni na teritoriju Kosova i Metohije.

Da li je moguće zameniti poručeni artikal za neki drugi?

Moguće je zameniti artikal koji ste poručili za bilo koji drugi artikal iste cenovne kategorije, više ili niže. Pozovite nas da bi saznali kako to možete uraditi.

Da li mogu da poručene artikle vratim i dobijem svoj novac nazad?

Možete izvršiti povrat novca za kupljene artikle, za više detalja pozovite nas.

Greškom sam naručio proizvod, da li mogu da otkažem porudžbinu?

Možete, ali je potrebno da to uradite u roku od 30 minuta nakon poslate porudžbine. Porudžbinu možete otkazati telefonskim pozivom na broj telefona +381 11 316 11 72 ili slanjem e-maila na kairoszemun@gmail.com

Kako da znam kog dana i u koje vreme će mi biti isporučeni poručeni artikli?

Dan pre isporuke dobićete email na adresu koju ste ostavili prilikom poručivanja da sutradan možete očekivati isporuku, Na dan isporuke stićiće vam potvrdni SMS od kurirske službe da ćete tog dana imati isporuku od Kairos-a. Pola sata pre isporuke kurir će Vas kontaktirati kako bi proverio da li ste na adresi.

Koje je radno vreme korisničke podrške?

Radno vreme korisničke podrške je: radnim danima od 9h do 16h; subotom i nedeljom korisnička pordška ne radi.

Zaboravio sam lozinku za pristup svom nalogu. Šta da radim?

Potrebno je da kliknete na link Prijavite se, a zatim na link, Zaboravili ste lozinku? nakon čega će biti potrebno da unesete Vašu e-mail adresu na koju će Vam stići link za resetovanje lozinke.

Želim da poručim ali nisam siguran kako da to uradim?

Molimo Vas da pogledate https://mojakancelarija.com/kupovina-kancelarijskog-materijala/ gde je objašnjen proces kupovine ili da nas pozovete na telefon +381 11 316 11 72 i uradićemo porudžbinu preko telefona.

Šta se dešava ukoliko nisam na adresi u trenutku isporuke?

Ne brinite, kurir će vam poslati sms sa njegovim brojem telefona na koji ga možete kontaktirati i dogovoriti novo vreme isporuke. Ukoliko i ne kontaktirate kurira on će svakako pokušati isporuku i narednog dana.
KATALOG KANCELARIJSKOG MATERIJALA

IZDVOJENO IZ KATALOGA

Moj planer A5

1,350.00 рсд Cena bez PDV-a

Moj planer A5

Planer A5 sa tvrdim povezom. Dostupni u 4 različitih boja. A5 formata, sa lastišom, obeleživačem stranice i unutrašnjim džepom na poslednjoj strani.

Plastifikator Fellowes ION A4

5,000.00 рсд Cena bez PDV-a
Plastifikator Fellowes ION A4– Aparat za plastifikaciju do širine 230 mm– Prihvata folije za plastifikaciju od 80 do 125 mic– Brzina plastifikacije 300 mm/min– Poseduje polugu kojim je moguće izvaditi pogrešno uvučene folije– 10 folija za laminaciju u paketu– Automatsko isključivanje nakon 30 minuta ne aktivnosti– Zagrevanje 4 minuta– Garancija 2 godine

Plastifikator Fellowes ION A3

8,000.00 рсд Cena bez PDV-a
Plastifikator Fellowes ION A3– Aparat za plastifikaciju do širine 230 mm– Prihvata folije za plastifikaciju od 80 do 125 mic– Brzina plastifikacije 320 mm/min– Poseduje polugu kojim je moguće izvaditi pogrešno uvučene folije– 10 folija za laminaciju u paketu– Automatsko isključivanje nakon 30 minuta ne aktivnosti– Zagrevanje 4 minuta– Garancija 2 godine