Kairos Birooprema

KAIROS BIROOPREMA sa sedištem u Zemun, Cara Dušana 164, osnovana  je 2000. godine kao mala porodična firma.

Početak poslovanja

Kairos Birooprema je u početku uvozila mašine za koričenje, plastifikaciju, table, uništivače papira, i repromaterijal od Nemačke firme BLS. Izlagali smo na sajmu grafike i uspostavili dosta kontakata sa kupcima u zemlji i inostranstvu. Prateći promene zahteva i potreba na tržištu, i naše poslovanje se menja, tako da danas pored pomenutih artikala našim kupcima mozemo da ponudimo kompletan kancelarijski materijal.

kairos birooprema

U svoju ponudu stavljamo pažljivo odabrane artikle. Sada, kada se na tržištu nalaze proizvodi sa izrazito velikim razlikama u kvalitetu, mi se trudimo da ponudimo pre svega kvalitet, tako da i oni kupci sa najstrožim zahtevima budu zadovoljni.

Ozbiljnost našeg poslovanja potvrđuju i velike, renomirane kuće sa kojima dugo i uspešno sarađujemo.

Kvalitetni proizvodi renomiranih proizvođača

Izuzetna briga o kupcima

Sve za vašu kancelariju na jednom mestu

Povoljne cene kancelarijskog materijala

Kairos Biroorpema se trudi da Vam u svakom momentu ponudi jeftin kancelarijski materijal i veliku lager listu. Podržavamo Vas da uporedite naše cene sa drugim prodavcima kancelarijskog pribora i materijala. Ako imate ugovor sa drugom kompanijom za svoje kancelarijske potrepštine, pogledajte naše cene i uverite se zašto nam sve više ljudi pruža poverenje. Imamo veliku listu dobavljača koja nam omogućava da Vam pružimo sve što Vam treba od kancelarijskog materijala kao i najbolje cene. Naše dobro poslovanje, domaćinski odnos prema kupcima i odlične cene su ono što nas je postavilo ispred konkurencije.

Naša roba u najkraćem roku kod Vas

Da bismo našim kupcima omogućili brže i efikasnije poslovanje, vršimo i isporuke robe na traženu adresu u najbržem mogućem roku.

Kako da odličnu kupovinu kancelarijskog materijala učinite još boljom?

Nudimo Vam besplatno slanje poručenog kancelarijskog materijala na adrese širom Srbije za porudžbine preko 3.000 rsd!

Kancelarijski materijal koje kupite na našem sajtu i njegov zbir pređe 3.000 rsd, šaljemo besplatno brzom kurirskom službom na željenu adresu.

Bezbednost i privatnost

kancelarijski materijal bezbedna kupovina

Vašu privatnost veoma ozbiljno shvatamo i iz tog razloga koristimo McAfee Secure za skeniranje našeg sajta svakog dana kako bismo osigurali bezbednost Vaših podataka. Takođe imamo napredni sigurnosni protokol (SSL) tako da su vaše informacije šifrovane. Nikad ne ustupamo Vaše e-adrese trećim licima. Dobićete od nas e-poštu o statusu naloga, kao i povremenu promotivnu e-poruku sa akcijskim cenama ili važnim obaveštenjima s vremena na vreme, ako se prijavite na našu email listu. Na ovaj način možete uštedeti novac i imati pregled o najnovijim proizvodima koje nudimo. Uvek možete da ih isključite u bilo kom trenutku u podešavanjima svog naloga. Molimo pročitajte našu politiku privatnosti za više detalja.

Cenimo Vaše vreme i hvala Vam što kupujete od nas.

Mojakancelarija.com

Kairos Birooprema

Cara Dušana 164, Zemun

Tel: + 381 11 316 11 72

Fax: +381 11 219 24 58

Mob: +381 64 123 52 04

Pratite nas na Instagramu

Poslednje sa bloga