Ostale vesti

Dostava pića u kancelariju – Pijte zdravo na radnom mestu

Dostava pića u kancelariju

Dostava pića u kancelariju treba, najpre, da bude hitra i brza. Na radnom mestu je zdrav i veseo tim – srećan tim. Ujedno, ukoliko su radnici zadovoljni, biće posvećeniji poslu i više produktivni. Šef ili vođa tima treba uvek da daju primer svojim zaposlenima. Dakle, kada je u pitanju opremanje kuhinje proizvodima, posao vođe tima jeste da obezbedi zdrave i hidrirajuće napitke koji će zaposlenima uvek biti dostupni.

Voda jeste najzdravije piće, ali daleko od toga da samo ova osnovna namirnica treba da bude u ponudi dostupna zaposlenima. Postoje i drugi, zanimljiviji i zdravi napici kojima možete da opremite kuhinju na poslu. Isto tako, ukoliko u vašu firmu dolazi neko od klijenata, trebalo bi da imate čime da ga poslužite. Nemojte sebe da dovodite u neprijatnu situaciju, već naručite piće koje će biti dostavljeno na vašu adresu u veoma kratkom roku. Dostava pića u kancelariju je sada moguća i neće vas izneveriti!

Napravite zdravu zalihu pića na radnom mestu

Brojna su pića kojima možete da opremite svoju kuhinju, a da ponuda bude raznovrsna, bogata i, pre svega, zdrava. Radni dani mogu da budu izuzetno naporni i zahtevni, pa je zaposlenima potrebno da se okrepe i osveže.

Ukoliko u kuhinji postoji velika ponuda pića, za vašu firmu to neće biti veliki izdatak, a zaposlenima znači mnogo. Najpre, daje im do znanja da mislite na njih i da vam je važno kako se oni osećaju. Ujedno, uštedećete bespotrebno trošenje vremena, jer zaposleni neće morati da izlaze i da kupuju osvežavajuće ili energetske napitke.

Kojim sve pićima možete da napunite frižider ili ostavu u kuhinji na poslu?

Voda

Ljudsko telo je sastavljeno od 60 odsto vode i neophodno je neprestano hidrirati organizam. Ukoliko osoba dehidrira, može da se javi veliki broj problema – glavobolje, bolovi u mišićima, pospanost i razdražljivost. Upravo je to jedan od razloga zbog kojih ne smete da dozvolite da radnici ostanu bez jedne od osnovnih stvari. Razmislite o kupovini gazirane vode. Birajte onu bez zaslađivača, kalorija i natrijuma. Ujedno, možete da kupite veću ili manju flašu kisele vode.

Dostava pića u kancelariju

Takođe, vodite računa o tome da uvek ima dostupnog leda. Postavite ledomat u kuhinju, ili posudu sa ledom, kako bi radnici uvek mogli da rashlade vodu ili neko drugo piće. Isto tako, poželjno je i da uvek imate i limun. To je standardni dodatak vodi, bilo da je obična ili gazirana. Kupite nekoliko limuna, operite ih, isecite na kriške i potrudite se da budu uvek pri ruci.

Kafa ili čaj

Kafa je odličan napitak jer podsticaj kofeina, naročito ujutru, može dobro da dođe zaposlenima. Odlična je za razbuđivanje, ali nemojte da zaboravite ni na čaj, naročito zeleni čaj. Blagotvorno dejstvo teina će delovati na organizam isto kao kofein, ali je mnogo zdraviji. Pružiće esencijalne antioksidanse organizmu i releksiraće zaposlene, naročito tokom stresnog dana.

Ipak, ukoliko se odlučite za kafu, imajte u vidu da se filter kafa veoma brzo priprema, a ukusna je i bez dodataka zaslađivača.

Sokovi

Bilo da želite gazirane ili negazirane sokove, Kairos Birooprema i naša opcija – dostava pića u kancelariju može da vam pomogne.

Stručnjaci naglašavaju da su negazirani, odnosno, gusti i voćni sokovi mnogo zdraviji od gaziranih, ali toplo preporučujemo da imate obe vrste u poslovnoj kuhinji.

Dostava pića u kancelariju – Dajte primer zaposlenima

Šev ili vođa tima jesu osobe na koje se zaposleni ugledaju. Učinite da se radnici osećaju cenjeno tako što ćete im pokazi poštovanje i da mislite na to kako se oni osećaju na poslu. Kupovna pića za kuhinju na radnom mestu je sitnica, ali može mnogo da znači.

Sokovi, gazirana voda, energetska pića, pružiće momenat uživanja i relaksacije, što je svakom radniku potrebno s vremena na vreme. Utičite na svoje zaposlene odabirom zdravih namirnica i vodite računa o njihovom zdravlju. Oni će se dobro osećati, neće imati glavobolje ili biti mrzovoljni, a samim tim i učinak će biti mnogo bolji od očekivanog, odnosno planiranog.

Dostava pića u kancelariju

Uputite zaposlene u to koja pića su zdrava i u kojim količinama su primerena i sigurni smo da će vas gledati drugačijim očima.

Dostava pića u kancelariju – Najbrža isporuka

Nabavka pića za kancelariju, koliko god da je dobra, toliko i može da oduzme mnogo vremena. Dostava pića u kancelariju je sjajan način da brzo i lako napunite frižider na radnom mestu.

Na sajtu Moja kancelarija Kairos Biroopreme možete da naručite sav neophodan kancelarijski materijal, ali i veliki broj pića. Kafa, čajevi, sokovi, voda, šta god da želite, dovoljno je samo da poručite i biće na željenoj lokaciji u najkraćem mogućem roku.

Mi smo tu da vam obezbedimo sve što vam je potrebno za vašu kancelariju i učinićemo sve da vam pomognemo u tome da izgradite prijatnu radnu atmosferu. Kontaktirajte nas i dostavićemo sve što vam je potrebno za efikasan i produktivan rad.

Slični blogovi

Ostavite odgovor