Ostale vesti

Kancelarijski materijal za dobro organizovan radni sto

kancelarijski materijal

Kancelarijski materijal je neophodan pribor svakog poslovanja.

Kancelarijski materijal je jednostavno neophodan ako ste se odlučili da unapredite svoju organizaciju na poslu i nabavka kvalitetnog kancelarijskog pribora je prvi korak. Ako ste preplavljeni mnogim opcijama, držite se osnove. Samo zato što je nešto lepo i u vašoj omiljenoj boji ne znači da ga trebate automatski i kupiti.

Da biste napravili pravi izbor, uzmite ovu listu porebnog kancelarijskog materijala sa sobom i uputite se u nabavku.

Dobar pribor za pisanje

Pre svega, odredite šta vam je neophodno, a zatim u skaldu sa tim, ali i sa vašim željama, pronadjite ono što vam najvše odgovara. Vaš pribor za pisanje uvek možete uraditi i kao promotivni proizvod, pa stoga ne oklevajte da na vašu hemijsku olovku uradite logo vaše firme, pa će tako vaš pribor za pisanje imati više namena.

Samolepljivi stikeri

Mali, praktični i florescentni  – samolepljivi stikeri su dobar podsetnik. Pomoći će vam da obeležite bitnu stranicu, zapišete poruku ili bitan datum.  Monohromatični ili u više boja, biće nezaobilazni deo vaše dnevne poslovne rutine.

Notesi

Iako je tehnologija veoma napredovala, notesi nisu otisli u istoriju. Naprotiv, ostali su veoma bitan poslovni aksesoar. Kožni ili kartonski, jednobojan ili ne, notes  je must have!

Registartori i indeksne kartice

Ukoliko se trudite da budete dobro organizovani, registartori su odlično rešenje. Pomoći će vam da selektujete dokumenatciju na način na koji vama odgovara, po klijentima, poslovima za koje ste zaduženi ili vremenskim periodima.  Indeksne kartice će vam pomoći da u arhiviranju budete čto efikasniji, ali one često mogu biti skupe.

Bušači papira

Kancelarijski materijal podrazumeva i neizostavne registratore koji neće biti dobar način za odlaganje dokumentacije ako su u njemu stavljeni bez ikakvog reda i ukoliko nisu čvrsto zakačeni. Sa dve ili sa tri rupe, probojač će vam pomoći da svoju dokumentaciju odlažete u registratore.

Tabla

Kao podsetnik ili pribor za prezentaciju – tabla će vam olaksati posao. Bilo da se odlučite za belu magnetnu tablu ili plutanu, ona će svakako ulepšati vaš prostor.

Heftalice, spajalice, rezači

Sitnice koje će vam pomoći da ostanete uredni i dobro organizovani. U našoj ponudi ćete pronaći sve potrebno da vač sto bude lep i spreman za rad.

Naša prodavnica kancelarijskog materijala i pronadjite sve što Vam treba za lepo organizovanu kancelariju.

 

Slični blogovi

1 thoughts on “Kancelarijski materijal za dobro organizovan radni sto

Ostavite odgovor