Blog

Kako streč folija za kancelariju može da vam bude od koristi?

streč folija za kancelariju

Streč folija za kancelariju može da vam bude od velike koristi, naročito u svrhe pakovanja i zaštite predmeta i nameštaja.

Da li tražite najbolji način da umotate i zaštitite svoj kancelarijski nameštaj i materijal tokom transporta? Streč folija je jedno od najefikasnijih i najisplativijih rešenja za pakovanje i arhiviranje!

Streč folija je najisplativija opcija koju možete da upotrebite da spakujete svoje stvari! Ovakav rastegljivi omotač zahteva manje energije za rad od drugih metoda pakovanja i obmotavanja. Dakle, sa njom se nećete puno umoriti!

U ovom tekstu ćete saznati zašto je streč folija neophodna u svakoj kancelariji i gde možete da nađete najkvalitetniju na tržištu.

Streč folija za kancelariju – Neprocenjiv materijal za pakovanje i arhiviranje!

Streč folija je zaista vrhunski izum. Dizajnirana je tako da prijanja sama za sebe, bez upotrebe lepkova i ima visok koeficijent trenja. Može sprečiti klizanje paketa kada se rukuje gomilom proizvoda.

Veoma lako i jednostavno se navlači oko kancelarijskog nameštaja i predmeta, rasteže se i savršeno prijanja. Plastika ima memoriju i želi da se vrati u prvobitnu veličinu. Ovaj „efekat elastične trake“ čvrsto drži opterećenje!

Streč folija je definitivno jedna od najpopularnijih metoda umotavanja i zaštite na današnjem tržištu.

streč folija za kancelariju

Korišćenje ovakvog omotača, koji je samolepljiv i rastegljiv, je zaista neprocenjivo u poređenju sa troškovima potencijalnih oštećenja tokom transporta i skladištenja.

Rastegljiva folija se lako navlači oko predmeta i drži stvari na svom mestu – tako da možete da budete mirni prilikom transporta svog kancelarijskog nameštaja i drugih predmeta.

Povećana zaštita kancelarijskog nameštaja i drugih predmeta tokom transporta

Streč folija je napravljena od raznih materijala, uključujući polietilen i PVC – što je čini veoma fleksibilnom i rastegljivim. Dostupna je u različitim gabaritima i veličinama, od tankih do debelih.

Umotavanje kancelarijskog nameštaja i drugih potrepština streč folijom će ih zaštititi od raznih faktora okoline, kao što su prljavština, prašina, vlaga i ulje. Ovo održava vaš proizvod čistim i suvim!

Streč folija vam omogućava da osigurate svoje proizvode i stvorite stabilniji teret koji ima manje šanse da se pomeri dok se transportuje – smanjujući šanse da oštetite proizvod ili povredite osoblje.

streč folija za kancelariju

Takođe vam omogućava da brzo umotate predmete, povećavajući vašu radnu produktivnost i omogućavajući osoblju da završi više posla za kraće vreme! Fleksibilnost streč folije vam omogućava da stabilizujete predmete koji se teško slažu ili neobične oblike koji se ne mogu uredno složiti.

Streč folija za kancelariju se lako može primeniti na predmete  i nameštaj različitih oblika i veličina. Njeno uklanjanje je takođe veoma brzo i lako, jednostavno isečete samo sa jedne strane kako biste oslobodili napetost i ručno je uklonite.

Streč folija za kancelariju je potrebna svakome!

Zahvaljujući mnogobrojnim prednostima streč folije, vaš inventar se može lakše i preciznije organizovati, smanjujući mogućnost odvajanja proizvoda tokom transporta.

Korišćenje providnog rastegljivog omota omogućava vam da odmah vidite šta ste gde zapakovali, kada dođe vreme da otpakujete svoje stvari.

Kairos Birooprema je kompanija čije ime je sinonim za najbolji kancelarijski materijal na tržištu. Možemo vam pomoći da odaberete koja rastegljiva streč folija najbolje odgovara vašim potrebama, zahvaljujući našem stručnom timu. U ponudi imamo streč foliju od 2,1kg i od 5 kg.

Kako biste saznali više o našem asortimanu kancelarijskog materijala, budite slobodni da nas kontaktirate.

Moderno i jednostavno – Kairos Birooprema!