Ostale vesti

LED Posterfix

LED Posterfix

LED Posterfix je neophodan u modernom poslovanju.

Savremeno tržiše odlikuje velika konkurentnost. Da bi kompanije opstale u takvom okruženju nije dovoljan samo kvalitetan proizvod ili usluga. Potrebna je i promocija koja će vas izdvojiti iz mase.

Naime, reklamiranje je poseban način komunikacije sa potrošačima. Na osnovu njega kupci stiču jasnu sliku o vašoj ponudi, kao i nivou vašeg profesionalizma. Reklama poslodavcima pruža povratne informacije o uspehu poizvoda a to je od suštinskog značaja za dalji razvoj kompanije.

S obzirom da danas postoje različita marketing sredstva za oglašavanje, morate i u ovoj oblasti da pratite trendove kako biste bili originalni. Poslednji hit dolazi u vidu LED Posterfix-a.

Zašto je on pravo rešenje za dilemu “kako istaći svoju ponudu”, otkriva vam u ovom blogu kompanija Kairos Birooprema.

Šta je LED Posterfix?

LED Posterfix je inovativni proizvod koji na atraktivan način predstavlja vašu ponudu i deo je Posterfix sistema. Ovaj španski brend je 2016. godine napravio pravu revoluciju u marketingu predstavivši na Retail Design Expo sajmu novi proizvod.

Od samog početka LED Posterfix je naišao na veliko prihvatanje širom sveta. Kvalitetan dizajn, skladna forma i visoke performanse su glavne karakteristike po kojima se on prepoznaje. Zahvaljujući širokoj paleti veoma je prilagodljiv pa ćete vrlo lako “upakovati” svoj logotip i vizuelni identitet sa ponudom koju želite da istaknete.

Upravo zbog toga ovaj svojevrsni kancelarijski pribor ima široku primenu u različitim delatnostima. Srećemo ga na izlozima prodavnica i restorana, u sklopu enterijera turističke i agencije za nekretnine, privatnih ordinacija, ali i kao poslovnu dekoraciju u mnogim kompanijama. Zato ne čudi što je LED Posterfix proglašen glavnim trendom kada je u pitanju promotivni i kancelarijski materijal za 2019. godinu.

LED Posterfix 1

LED Posterfix je najbolja zamena za klasični bilbord

Za kratko vreme LED Posterfix je dokazao da je najisplativiji alat za promociju. Bilbordi, kao i reklame na televiziji, radiju i u novinama zahtevaju nova ulaganja nakon isteka zakupa.

Za razliku od konvencionalnog oglašavanja ovaj proizvod ima najnižu cenu. Dovoljno je samo jednom izdvojiti novac za nabavku i imaćete savršenu reklamu koja ostavlja jak uticaj na kupca neposredno pre ulaska u vaš poslovni objekat. Takođe, ni promena reklamnog materijala ne opterećuje dodatno budžet kompanije, jer je jednostavan za upotrebu pa možete sami postaviti novu ponudu.

Koje su prednosti LED Posterfix-a?

Pored ekonomičnosti i lakog montiranja LED Posterfix korisnicima donosi brojne prednosti.

Pre svega, elegantnog je oblika sa diskretnim i preciznim osvetljenjem tako da se informacije i slike jasno ističu. Hibridni ekran omogućava da ga prema potrebi postavljate horizontalno ili vertikalno.

Specifičnost LED Posterfix-a je dvostrani displej. Naime, jedino on pruža mogućnost da ponuda bude vidljiva sa obe strane a na taj način je i veće područje delovanja.

LED svetlo je 3,500 LUX, što znači da je potrošnja električne energije minimalna. Magnetni zatvarači ne samo da sprečavaju klizanje reklame već je čuvaju od svih uticaja spoljašnje sredine.

Podignite svoje poslovanje na viši nivo – postavite reklamu u vidu LED Posterfix-a koji kod nas možete nabaviti u bogatoj ponudi kompanije Kairos Birooprema.

Ostavite odgovor