Ostale vesti

Kako istaći svoju ponudu – Poster Fix kao idealno rešenje!

Kako istaći svoju ponudu

Kako istaći svoju ponudu? Glavno je pitanje sa kojim se susreće svaka kompanija.

“Ako se tvoj brend ne vidi na tržištu, kao da ne postojiš“, izjavio je Henri Ford ukazujući još na početku 20. veka da promocija ima veliki značaj u borbi sa konkurencijom.

U savremenom svetu, posluje veliki broj kompanija, pa je opstanak na takvom tržištu veoma težak. Čak i ako posao dobro krene, u jednom trenutku, može doći do stagniranja. Nije retkost da to stagniranje prati postepeno propadanje biznisa. Tad se postavlja pitanje: Kako istaći svoju ponudu da biste ostali konkurentni?

Kako istaći svoju ponudu

U tome vam može pomoći PosterFix sistem.

Kairos Birooprema vam ukazuje na prednosti koje ćete imati korišćenjem ovog inovativnog materijala.

Šta je PosterFix sistem?

PosterFix Srbija predstavlja revolucionarni proizvod koji omogućava elegantno i praktično rešenje za svaku vrstu ponude, oglasa ili bilo kog reklamnog materijala.

Najčešće se postavlja na izlog ili drugu glatku površinu gde je izložen velikoj koncentraciji potrošača. S obzirom da dolazi u više boja i veličina vrlo je prilagodljiv, a jednostavna upotreba neće vam oduzeti ni vremena ni novca za ovu vrstu reklame.

Kako istaći svoju ponudu na atraktivan način?

Mnoge komercijalne kompanije, restorani, agencije za nekretnine, turističke organizacije, lekarske ordinacije i različiti prodajni objekti često svoje ponude štampaju na običnom papiru. Takvu reklamu obično zalepe na izlog radnje ili okače na plutane table.

Moraćete priznati nije nimalo atraktivno, a još manje trajno. Jer, ovakva ponuda retko privlači pogled. Takođe, u samo nekoliko dana usled spoljašnjih faktora biće iscepana.

Rešenje za to donosi standard PosterFix. On je potpuno providan, sa dvostrano lepljivom trakom tako da pruža jasnu čitljivost reklame i ima zaštitnu ulogu. Ujedno, izlog ili vaš oglasni prostor čini elegantnim i privlačnim za poglede prolaznika. Zapravo, on je prava šansa da vaše poslovanje privuče nove korisnike.

Kako istaći svoju ponudu po niskoj ceni?

Danas, postoji mnogo različitih marketniških alata koja zadovoljavaju ključnu stretigiju – Kako istaći svoju ponudu. Tu su različite novinske, tv i radio reklame, bilbordi,aejeri…

Međutim, oni imaju ograničeno trajanje, odnosno zakup pa je potreban stalni budžet za njihovo obnavljanje. Za razliku od ovakvih promocija, PosterFix ne zahteva dodatna uaganja. Tako da je brži povraćaj uloženog novac.

Ovo je jedna on najznačajnih prednosti jer omogućava da lako balansirate između kvaliteta i troškova za reklamu.

Kako istaći svoju ponudu na vidljivom mestu?

Razumevanje ciljne grupe i njenih želja je veoma važno kada se odlučujete kakvu ćete ponudu postaviti. Pri tome, imajte u vidu da davanjem promotivnog prozvoda pružate korisne informacije. Ovim dobijate, indirektno, i povratne infomacije o atraktivnosti ponuđenog proizvoda ili usluge.

Da bi vaša ponuda postigla uspeh ona mora biti na pravom mestu. Jedino tako će biti vidljivai dovešće do proširivanje mreže korisnika.

Dodatna prednost PosterFixa je pružanje veće vidljivosti. Naime, postavljen na staklo ili izlog, on omogućava da istaknete dva dokumenta, tako da je jedan okrenut ka ulici, a drugi ka unutrašnjosti objekta. Na taj način potrebne informacije i obaveštenja videće se sa obe strane.

Iskoristite sve prednosti koje PosterFix nudi!

Nova studija je pokazala da od 10 ljudi koji pogledaju reklamnu ponudu, samo jedan će je tačno pročitati, dva će skenirati naslov, a druga dva samo će pogledati sliku ili dizajn.

Zato, kada donosite odluku kako istaći svoju ponudu razmislite kakav dizajn će poboljšati korporativni imidž.

Kako istaći svoju ponudu

PosterFix dolazi u više boja i dimenzija tako da prostor za reklamu možete vrlo lepo ukombinovati sa drugim reklamni elementima. Time ćete kreirati kompaktni sistem koji će vam omogućiti bolje rangiranje na poslovnom tržištu u odnosu na konkrenciju.

Kairos Birooprema u svojoj ponudi ima više vrsta standardnih, stonih i led PosterFix sistema.

Slični blogovi

Ostavite odgovor