Blog

Kupovina kancelarijske opreme

Kupovina kancelarijske opreme

Kupovina kancelarijske opreme je važan deo svakog poslovanja.

Danas ne možemo da zamislimo radni dan bez interneta, mobilnih telefona i računara. Iako su nam pametni uređaji u mnogome olakšali obavljanje radnih zadataka, klasičan kancelarijski materijal i dalje igra važnu ulogu.

Bez obzira da li vodite mali ili srednji biznis vašim zaposlenima su potrebne hemijske olovke, spajalice, papir, fascikle i još mnogo toga da bi mogli da rade produktivno. Međutim, njihova nabavka nije tako jednostavna, kao što izgleda.

S obzirom da spadaju u troškove tekućeg poslovanja, mnogi menadžeri nisu svesni da mogu da odnesu previše novca. Srećom, uz malu promenu u organizaciji ovi troškovi mogu se kontrolisati.

Kako da nabavite kancelarijski materijal, a da pri tom ne preopteretite budžet, otkriva vam Kairos Birooprema.

Napravite listu neophodnog kancelarijskog materijala

Kupovina kancelarijske opreme polazi od planiranja. Ma koliko zabavno bilo kupovati u hodu, nikako nije prepročljivo. Ne samo da postoji opasnost da ćete potrošiti više, već će doći i do zastoja u poslovanju. Naime, nabavka materijala tek kada nestane može da onemogući obavljanje obaveza u toku dana. Samim tim da dovede u pitanje i ispunjenje rokova.

Imajući ovo u vidu, od suštinskog je značaja da se pre kupovine tačno utvrdi stanje zaliha. Napravite listu svih osnovnih zaliha. Zatim ih odredite po prioritetima od najvažnijih do najmanje važnih ili možda čak od najskupljih, do onih za koje je potrebna manja investicija.

Sa ovom listom pri ruci, možete osigurati da ćete obezbediti svu neophodnu kancelarijsku opremu pre nego što ona potpuno nestane iz kancelarije.

Kupovina kancelarijske opreme na veliko gde god je to moguće

U zavisnosti od veličine i tipa vašeg poslovanja, biće vam potrebni neki kancelarijski proizvodi u velikim količinama.

Kupovina kancelarijske opreme

Kupovina zaliha je najbolji način da sačuvate budžet za kancelarijski materijal. Velika pakovanja proizvoda koje svakog dana koriste zaposleni, poput papira za štampanje i olovaka, su jeftnija nego kada se kupuju u manjim serijama.

Kupovina zaliha štedi i vreme. Ne morate često da izdvajate sate u potrazi za odgovarajućom kancelarijskom opremom.

Davanje prioriteta većim kupovinoma jeste korisno, ali je preporučljivo da je primenjujete samo na artiklima čija je potrošnja najveća. Zato stručnajci savetuju da pratite kako se troše zalihe u vašem preduzeću. Na osnovu toga možete unapred da isplanirate potrebe za kancelarijskim materijalom.

Iskoristite korporativne popuste i ponude

Kupovina kancelarijske opreme treba da podrazumeva kvalitet po povoljnim cenama. Ovo možete postići pomoću određenih povoljnosti od strane dobavljača.

Prodaja kancelarijskog materijala danas je veoma konkurenta. Da bi sačuvali verne klijente dobavljači često nude povlastice. Akcije, popusti, loyalty program – samo su neke od prednosti koje dobijaju isključivo stalni kupci.

Kreiranjem naloga, pored konkurentnih cena i premium ponuda za isporuku, možete uživati i u prilagođenoj korisničkoj podršci. Imaćete mogućnost i da kupujete po unapred dogovorenim cenama, kreiranim samo za vas i dodatnim popustima na količinu. U pogledu plaćanja, takođe, ćete dobiti pogodnosti, u vidu većeg broja mesečnih rata.

Kupovina kancelarijske opremeKompanija Kairos Birooprema ima bogat asortiman kancelarijskog materijala. Ukoliko niste u mogućnosti lično da dođete kod nas, nudimo vam da kupovinu obavite online, putem našeg zvaničnog sajta.

 

Slični blogovi