Ostale vesti

Sredstva za čišćenje kancelarije

Sredstva za čišćenje kancelarije kairos

Sredstva za čišćenje kancelarije spadaju u obavezni kancelarijski pribor.

Prema najnovijim istraživanjama zaposleni trećinu svog života provedu na poslu. Pa ne čudi što je kancelarija postala novi dom, a kolege sa kojima delite radni prostor deo porodice. Upravo zato neophodno je da i ovaj kutak održavate urednim i čistim, baš kao kuću.

Čišćenje kancelarije doprinosi, najpre, većoj produktivnosti u radu. Pretrpani radni sto, kanta za đubre napunjena nepotrebnim papirima, kao i nesređeni dokumenti otežavaju preglednost i brzo obavljanje poslovnih zadataka.

Takođe, uredna kancelarija govori o vašim karakteristikama. Te direktno utiče na poslovni uspeh. Naime, svaki klijent već na vratima stiče utisak o vama i vašem poslovanju. Dovoljno je da baci pogled na stanje u kome se nalazi kancelarijski pribor i da na osnovu njega odluči da li će sarađivati sa vama ili ne.

Ne treba zanemariti ni zdravstvenu stranu. Jer boravak u prašnjavom prostoru može da dovede do pojave astme, alergija i drugih problema.

Imajući sve ovo u vidu, dolazak novog godišnjeg doba predstavlja pravi trenutak da obavite sređivanje svog radnog mesta. A koja sredstva za čišćenje kancelarije su neophodna otkriva vam kompanija Kairos Birooprema.

Kairos sredstva za čišćenje kancelarije

Sredstva za čišćenje kancelarije – napravite listu

Stručnjaci savetuju da sređivanje započnete od zajedničkih prostorija, tj. kuhinje i toaleta. Pre nego što se zaputite u brisanje podova i pločica proverite da li imate sva potrebna sredstva za čišćenje kancelarije. Ona uključuju i toalet papir, sapune, osveživače, kao i ubruse i deterdžent za pranje posuđa.

S obzirom da u toku rada dolazite u kontakt sa brojnom dokumentacijom, često dugo arhiviranom, za dodatnu zaštitu svojih ruku, pa i zdravlja, obavezno koristite antibakterijski gel.

Tek kada obavite nabavku svih potrebnih preparata možete započeti sa detaljnim čišćenjem.

Sredstva za čišćenje kancelarije – glavni akcenat je na kancelarijskom nameštaju

Kancelarijski nameštaj upotpunjuje enterijer i pruža funkcionalnost pri radu. Tako, na primer, udobne kožne kancelarijske stolice čuvaju vašu kičmu. Dok klub fotelje čine poslovni sastanak opuštenim.

Međutim, da bi kožni nameštaj u kancelariji uvek izgledao besprekorno, neophodna su odgovarajuća sredstva za čišćenje kancelarije. Posebna formula namenjena koži ne samo da daje visoki sjaj, već ima zaštitnu ulogu, sprečavajući pucanje. Samim tim omogućava vam dugogodišnju upotrebu ovog kancelarijskog probora.

Kako centralno mesto u kancelariji zauzima radni sto, najveću pažnju treba posvetiti ovom komadu nameštaja. Upravo i odgovor na pitanje: „kako organizovati radni sto“ započinje njegovim čišćenjem.

Osim svakodnevnog brisanja prašine preporučljiva je i redovna upotreba specijalnih preparata za drvo, kao što je Pronto sprej za nameštaj Classic ili Vir sprej za nameštaj. Zahvaljujući njihovoj upotrebi radni sto biće savršeno čist, a prostor ispunjen svežim cvetnim mirisom.

Na isti način trebate održavati u druge drvene površine u kancelariji.

Neka u čišćenju radnog prostora učestvuju svi zaposleni

Čišćenje kancelarije je dobro za moral zaposlenih. Skretanje misli za projekata i rokova može da preraste u zabavu kojom se jača timski dug i osećaj pripadnosti.

Sredstva za čišćenje kancelarije u svojoj bogatoj ponudi ima kompanija Kairos Birooprema. Čitav asortiman potražite na sajtu mojakancelarija.com.

Slični blogovi

Ostavite odgovor