Ostale vesti

Kancelarijski materijal koji povećava produktivnost

Kancelarijski materijal koji povećava produktivnost 1 Kairos

Kancelarijski materijal koji povećava produktivnost može da ima ključnu ulogu u poslovanju.

Uspeh kompanije direktno zavisi od tima radnika. Odnosno, od njihovog znanja, sposobnosti, ali i motivisanosti i posvećenosti svom poslu. Jedino kombinacija ova 3 elementa garantuje da će se svi zadaci obaviti vreme. Samim tim i da će se rokovi u projektima ispoštovati.

Međutim, nijedan čovek ne može u svakom trenutku da bude na visini zadatka. Što znači da nije uvek lako održati kontinuitet u poslovanju. Pored ljudskog faktora, postoji niz drugih spoljašnjih koji utiču na efektivnost.

Verovali ili ne, sama kancelarija je jedan od njih. Kancelarijski nameštaj, uređenje enterijera, pa i boje u njoj deluju na sposobnost zaposlenih da se skoncentrišu i da ostanu fokusirani na posao. Dok kancelarijski materijal utiče na brzinu izvršavanja zadataka. Iako, možda, mnogima deluje neverovatno da poslovanje zavisi od papira, olovaka i drugih predmeta istraživanja potvrđuju njihov značaj. Naime, poslednje studije pokazuju da materijal za kancelarije može da poveća produktivnost radnika za čak 20 odsto.

Kairos Birooprema vam otkriva kancelarijski materijal koji povećava produktivnost.

Kancelarijski materijal koji povećava produktivnost 2 Kairos

Pravovremeno arhiviranje je na prvom mestu!

Savremeno poslovanje se najvećim delom odvija putem interneta i kompjutera, pa je i arhiviranje digitalizovano.

Ipak, ne treba zanemariti činjenicu da pojedina dokumenta i ugovori moraju da se čuvaju u originalnom obliku. Zato nemojte da izbegavate upotrebu registratora i fascikli, jer su oni kancelarijski materijal koji povećava produktivnost.

Ako pravovremeno ne vršite arhiviranje papirne dokumentacije ona će se, nepotrebno, zadržavati na vašem stolu, te dolazi do gubitka prostora za rad. U jednom trenutku sigurno ćete se naći u situaciji da ne možete da pronađete potrebni dokument. Posledica neažurnosti jeste nastanak zastoja u obavljanju zadataka, koji se negativno odražava na posao.

Kancelarijski materijal koji povećava produktivnost mora da obezbedi preglednost

Dinamično radno okruženje podstiče kreativnost, ali postoji rizik da se važne informacije ne uoče na vreme.

Da gužva na radnom mestu ne bi uticala na poslovanje dobra preglednost je veoma bitna. Upravo to vam obezbeđuje bela magnetna tabla. S obzirom da je možete postaviti bilo gde u kancelariji, kao i na bilo koji slobodni zid ona pruža dobru vidljivost svih infomacija i obaveštanja. Zahvaljujući ovoj tabli nijedan zaposleni neće propustiti rok ili prevideti promene koje su nastale u projektu.

Radi lakšeg snalaženja stručnjaci preporučuju da podatke rangirate prema stepenu važnosti pomoću markera različitih boja.

Kancelarijski materijal koji povećava produktivnost 3 KairosKancelarijski materijal koji povećava produktivnost donosi udobnost tokom rada

Dugotrajno sedenje može nepovoljno da se odrazi na vaše zdravlje. Problem je dodatno izražen ako je stolica koju koristite neudobna i neodgovarajuća.

Idealno rešenje za dobro držanje tela za radnim stolom jeste obezbeđivanje udobnosti, pa možemo slobodno da kažemo da je kancelarijski materijal koji povećava produktivnost direktno povezan sa komforom tokom rada.

Za nesmetan rad tu je odmarač nogu. Njegovom upotrebom smanjuje se pritisak na kičmu, te ne postoji bol od višečasovnog sedenja. Takođe, oslobađa vaša stopala napetosti, grčeva i podstiče cirkulaciju. Tako da ni nakon posla nećete osećati umor u telu.

Veliki izbor kancelarijskog materijala potražite u bogatom asortimanu kompanije Kairos Birooprema. Ponudu možete pogledati i na našem sajtu mojakancelarija.com.

Slični blogovi

Ostavite odgovor