Ostale vesti

Tri razloga zašto je materijal za kancelarije neophodan u svakom domu

Materijal za kancelarije 3 - Kairos

Materijal za kancelarije predstavlja širu grupu proozvoda koja je neophodna za obavljanje svakodnevnih zadataka. Prema stepenu upotrebe, tj. potrošnje deli na kapitalna dobra i potrošni kancelarijski materijal.

Prvu grupu čini oprema koja ima trajniju vrednost. Ona zahteva veće izdvajanje sredstava iz budžeta, ali se nabavka vrši veoma retko. Kancelarijski nameštaj, računari, telefoni, štampači, fax mašine i drugi električni uređaji su obavezni kancelarijski pribor koji srećemo u svim kancelarijama. Za razliku od njih, u potrošnu robu spadaju proizvodi koji imaju kratak vek trajanja. To znači da ih zaposleni brže troše pri radu, pa se zalihe stalno dopunjavanju. Papir za štampanje, razne grafitne i hemijske olovke, spajalice, samo su neki od najupotrebljavanijih materijala iz ove grupe.

Materijal za kancelarije 2 KairosMeđutim, materijal za kancelarije, iako nosi takav naziv, nije namenjen samo za preduzeća. Srećemo ga u svim drugim granama privrede, obrazovnim ustanovama i organizacijama. Mada ne treba zanemarati ni njegov značaj u kućnoj upotrebi. Naročito ako se ima u vidu da se poslednjih godina sve veći broj ljudi okreće radu od kuće.

Materijal za kancelarije doprinosi boljoj organizaciji

Gotovo je nemoguće zamisliti modernu kancelariju bez plutane i bele magnetne table. One omogućavaju bolju komunikaciju među radnicima, kao i praćenje napredovanja projekata. Takođe, na njima se nalaze infomacije o raznim društvenim aktivnostima, događajima vezanim za rad, konferencijama i sastancima.

Sličnu funkciju ovaj materijal za kancelarije može imati i u vašoj kući. Naime, važne poruke koje šaljemo članovima naše porodice vezane za planove oko važnih događaja, dnevnih aktivnosti, pa i liste za kupovinu često se zagube u gomili na telefonu.

Da biste ovakve situacije izbegli pretvorite kancelarijske table u porodični podsetnik. Ujedno, mogu da posluže i kao pano za kačenje dečijih radova, slatkih poruka, a plutane i kao držači za ključeve.

Materijal za kancelarije 1- KairosMaterijal za kancelarije koji je savršen za pakovanje poklona

Pakovanje poklona za mnoge je izazov. Danas postoje raznovrsne ukrasne kese i čestitke, ali klasično upakovan dar još uvek ima veću vrednost za primaoca. Zato je krep papir savršeno rešenje kada pakujete igračku za druga svog mališana ili najbolju prijateljicu. Ovaj materijal, koji je obavezni deo cvećarara i dekoratera, svojom nežnom teksturom omogućava lako pakovanje i neobičnih oblika, a možete ga iskorititi i za pravljenje trakica i ukrasa.

Kako poslednjih godina vlada vintage stil umesto selotejpa upotrebite obični kanap od jute koji u kompanijama služi za pakovanje pošiljki i tendera. Kao savršeni old dodatak možete poklon zaviti u novinski ili retro papir.

Pribor za pisanje u domu

Savremeno doba karakteriše visok stepen tehnologije. Gotovo da ne postoji oblast privatnog i poslovnog života kojom nisu zavladali mobilni telefoni i internet. Ipak, pisana reč je i dalje nemerljiva.

Nemojte da zaboravite da tehnika može da se pokvari, pa postoji opasnost od gubitka infomacija koje ste čuvali u telefonu ili na računaru. Zbog toga je klasični pribor za pisanje nezamenjivo sredstvo za beleženje važnih podataka.

Poželjno je da vam notes i hemijska olovka uvek budu pri ruci. Osim fioke radnog stola možete ih držati i u komodi u hodniku.

Raznovrsni materijal za kancelarije možete pronaći u bogatoj ponudi kompanije Kairos Birooprema. Ovde vas čeka celokupna oprema za firme, kao i proizvodi za kućnu upotrebu.

Slični blogovi

Ostavite odgovor