Blog

Magnetne table za kancelariju

Magnetne table za kancelariju

Magnetne table za kancelariju su kancelarijski materijal neophodan za sastanke, konferencije i druga dešavanja unutar firme. Poslednjih nekoliko godina stekle su ogromnu popularnost. Razlog za to leži u njihovoj izuzetnoj praktičnosti i lakoći upotrebe.

Šta su magnetne table za kancelariju i koje su prednosti korišćenja iste u poslovnom prostoru otkriva vam Kairos Birooprema.

Kako su nastale magnetne table za kancelariju?

Kao što većina ljudi može da pretpostavi, magnetne table za kancelariju izum su modernije generacije.

Pre ovih tabli, najpopularnija vrsta bile su plutane table. Iako se i danas koriste u kancelarijama, školama, pa i kod kuće, plutane table dobile su svog naslednika – magnetne table.

Otkriće magnetne table koja se koristi u kancelarijama širom sveta vezuje se za polovinu dvadesetog veka. Fotograf, Martin Heit želeo je da stvori tablu, koja je materijalom slična fotografskom negativu. Ipak, nekoliko godina kasnije Albert Stallion stvorio je i sopstvenu verziju – tablu sa podlogom od emajliranog čelika.

Magnetne table za kancelariju

Današnje magnetne table proizvode se od metala. Na prednju stranu, izloženu upotrebi, nanosi se bela farba, premazana zaštitnim lakovima. Ovi lakovi kreirani su tako da se tabla štiti od spoljašnjih uticaja, ogrebotina i oštećenja prilikom klizanja magneta. Zadnja strana table pravi se od galvanizovanog metala.

Ram table je izrađen od aluminijuma. Ovakav okvir garantuje stabilnost table, dok su uglovi ojačani crnom, tvrdom plastikom.

Bele magnetne table odlične su za sastanke

Ukoliko se pitate u koje svrhe se mogu koristiti bele magnetne table, na pravom ste mestu. One su odlična alatka i pomoć prilikom organizovanja poslovnih sastanaka.

Kao takve, mogu se koristiti za beleženje važnih podataka, koje bi svi prisutni na sastanku trebalo da zapamte. Pisanje na ovim tablama je sasvim jednostavno, kao i brisanje. Za pisanje na tablama koriste se specifični markeri, a u zavisnosti od vrste markera koriste se vlažne krpe ili sunđeri za brisanje.

Osim toga, one mogu poslužiti i kao oglasne table. Na magnetnim tablama napišite obaveštenje koje bi trebalo da znaju svi zaposleni. U te svrhe, koriste se zidne magnetne table okačene na vidnom mestu, dostupnom svima u firmi ili kancelariji.

Bele magnetne table uvek su pametna investicija. One će vam dobro doći i prilikom održavanja seminara ili konferencija, ali i u svim situacijama kada je neophodno na njih postaviti neko obaveštenje ili oglas.

Magnetne table za kancelariju možete pronaći u Kairos Biroopremi

Ukoliko vam je neophodna nova magnetna tabla za kancelariju, možete je pronaći u Kairos Biroopremi.

Kao što smo i naveli, prednosti korišćenja magnetnih tabli su zaista velike. Za svaku kancelariju može se pronaći adekvatna magnetna tabla.

Magnetnu tablu birajte u skladu sa veličinom vaše kancelarije ili prostora gde planirate da je držite. Ukoliko je u pitanju mobilna magnetna tabla, ona ne bi trebalo da zauzima previše mesta u vašoj kancelariji, kako ona ne bi izgledala pretrpano.

Zidne table su savršeno rešenje za hodnike i druge, veće sale za sastanke. Ipak, možete ih koristiti i u kućnim uslovima, u slučaju da se bavite radom od kuće. Jednostavno se montira, a još lakše skida ukoliko planirate da je premestite negde drugde.

Veliki izbor belih magnetnih tabli čeka vas u kompaniji Kairos Birooprema.

Osim toga, kod nas možete pronaći sav neophodan kancelarijski materijal, kao što su bušači papira, razne vrste registratora i pregradnih kartona i slično. Motivisanje zaposlenih na produktivan rad lakše je i jednostavnije uz adekvatan kancelarijski materijal i pribor. Kako bi vaša kancelarija funkcionisala ispravno, neophodan vam je kvalitetan materijal i pribor renomiranih proizvođača. Upravo takav kancelarijski pribor možete pronaći u našoj kompaniji.

Magnetne table za kancelariju

Posetite naš sajt i pronađite sve što vam je potrebno za motivisan rad u kancelariji!

Slični blogovi

Ostavite odgovor