Ostale vesti

Poster Fiks – Vaše moderno rešenje za novo obaveštenje!

poster fiks Kairos Birooprema 1

Poster Fiks je jednostavan sistem koji vam omogućava montiranje svih vrsta dokumenata za grafički dizajn. Postavite i promenite bilo kakvo obaveštenje – nikad brže i jednostavnije!

Uredan i profesionalno uređen poslovni prostor će sigurno privući vaše potencijalne klijente. Zato uvek morate ići u korak sa vremenom. Kako u pogledu svog poslovanja, tako i u pogledu tehničkih karakteristika vašeg poslovnog prostora.

Kako ste do sada postavljali obaveštenja ili bilo kakve informacije vezane za vaše poslovanje?

Zaboravite klasično lepljenje papira i ružne fleke od selotejpa! Poster Fix nam stiže kao savršeno rešenje za postavljanje novih obaveštenja, akcija, ponuda i bilo kakvih drugih značajnih informacija koje želite da podelite sa svojim klijentima/kupcima.

Poster Fiks – Savremen sistem za postavljanje obaveštenja

Poster Fix je potpuno savremen sistem za postavljanje i menjanje papira sa različitim obaveštenjima. To ga čini idealnim sistemom za komercijalna preduzeća koja žele da prikažu svoje ponude i promocije.

Pitate se šta je, zapravo, Poster Fiks?

poster fiks Kairos Birooprema 2

U pitanju je posebno dizajniran uložak od providne folije, koji ima integrisane trake za pričvršćivanje. To znači da ga lako možete skinuti i premestiti negde drugde kad god poželite. Svakako, imajte na umu da površina na koju postavljate poster fiks mora biti ravna: staklo, PVC, metal, drvo itd. Takođe ga možete montirati na staklene izloge u vidu dva dokumenta, pri čemu je jedan okrenut prema ulici, a drugi okrenut prema unutra. Ovo je odlična stvar, jer se tako informacije mogu videti na obe strane.

Kao vrlo originalan i, pre svega, koristan izum – poster fix je patentiran.

Poster Fix – Jednostavno se postavlja, a puno znači!

Sistem Poster Fiks se veoma brzo i lako instalira. Na taj način se vrlo brzo mogu razmeniti i prikazati različiti dokumenti, informacije od značaja i obaveštenja.

Tako da, pored toga što je ekonomično rešenjeposter fiks štedi i vaše vreme!

Setite se samo koliko ste gubili vremena i živaca na skidanje starih obaveštenja i kačenje novih. Ovo zaista možete da zaboravite u potpunosti – jer sada postoje neverovatni i moderni izumi koji vam olakšavaju posao.

Poster Fix je dostupan u bilo kojoj veličini. Idealan je za postavljanje obaveštenja, odnosno znakova velikog formata. Dostupan je u svim veličinama koje inače koristite, kao i u formatima velikih dimenzija: A5, A4, A3, A0, 50x70cm, 70x100cm, 1×1,5m. Takođe možete i naručiti prilagođene veličine, u zavisnosti od vaših potreba – mi ćemo ih izraditi za vas!

Poster Fiks može biti postavljen horizontalno i vertikalno, zavisno od položaja lepljivih traka.

To znači da je Poster Fix u potpunosti prilagođen vašim potrebama!

Poster Fiks može biti vaša jedinstvena reklama!

Može se prilagoditi vašim korporativnim bojama, tekstovima, logotipima, slikama itd. Ovo ga čini savršenom reklamom i osnovnim sredstvom vašeg korporativnog “imidža“.

Dobra stvar je što poster fiks možete kombinovati sa drugim informacionim sistemima: displeji, bilbordi, informativne table, viseći znakovi itd. To čini da mogućnosti njegove primene budu zaista neograničene!

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kancelarijski_materijal (@kairos_birooprema) дана

Zahvaljujući svom beskrajnom broju aplikacija, može se koristiti za prikazivanje promocija, natpisa za radno vreme, cenovnik, važna obaveštenja itd. Bukvalno šta god vam padne na pamet!

Poster Fix je sada još moderniji i još bolji!

Potpuna novina je PosterFix LED, koji dolazi sa adaperom i sadrži postolje za postavljanje u vertikalan ili horizontalan položaj. Na ovaj način je prezentacija vaše ponude odštampana na backlight foliji koja može da se menja na nekoliko sekundi!

Kairos Birooprema može da se pohvali izuzetno bogatom ponudom celokupnog kancelarijskog materijala, uključujući i Poster Fiks u različitim dimenzijama i bojama. U našoj ponudi se nalaze kvalitetni proizvodi renomiranih proizvođača.

Vaše je da zamislite, a Poster Fiks je tu da vašu zamisao grafički predstavi – na najbrži mogući način. 

Slični blogovi

Ostavite odgovor