posterfix logo

PosterFix sistem

PosterFix je jednostavan sistem za korišđenje koji vam omogućava montiranje i objavljivanje svih vrsta dokumenata i propagandnog materijala u vidu: plakata,
izveštaja, ponuda, grafikona itd. PosterFix je na ovaj način savršen sistem za sve one koji žele prikazati svoje ponude i promocije na brz i jednostavan način. Dokumenti, natpisi i posteri se mogu brzo zameniti, što znači da nećete gubiti vreme i novac na štampu folija i njihovo lepljenje koje neki put ume da bude frustrirajuće.

PosterFix se pričvršćuje za površinu dvostrano lepljivom trakom koja dolazi uz sistem,  mada zapamtite da površina mora biti ravna (staklo, PVC, metal, drvo, metakrilat itd.).
Takođe PosterFix možete da montirate na staklo ili izlog, i da se vide vaša dva dokumenta, od kojih će jedan da gleda na ulicu, a druga ka unutrašnjost kancelarije, tako da se informacije mogu videti sa obe strane.

Prilagođeno vašim zahtevima

PosterFix je proizvod koji se može potpuno prilagoditi korporativnim bojama i drugim specifikacijama vaše kompanije, što ga čini savršenim za promociju vaše firme. Iskoristite PosterFix i reklamirajte se lako i jednostavno umesto starih plakata pričvršćenih selotejp trakom.

Posterfix – Višestruke namene

PosterFix se može iskoristiti za veliki broj namena i lako se iskombinovati sa drugim elementima kako bi se stvorio ceo sistem za isticanje propagandnog materijala. Ovaj svestrani niz upotreba čini ga idealnim za prikazivanje fotografija, promocija , postera, radnog vremena, cenovnika, važnih obaveštenja itd.

Raznovrsnost veličina

PosterFix se može napraviti u bilo kojoj veličini. Idealan je za montiranje propagandnog materijala velikog formata, lako se instalira i plakati se mogu brzo menjati. Dostupan je u svim najčešćim veličinama, kao i u velikim formatima. Takođe možete naručiti i prilagođene veličine, u zavisnosti od vaših zahteva.

PosterFix proizvodi

Poručite odmah vaš PosteFix

Pogledajte kompletnu ponudu PosterFix proizvoda OVDE!

Posterfix LED A4 P

21,600.00 rsd Cena bez PDV-a

Posterfix stoni A4 L

5,200.00 rsd Cena bez PDV-a

Posterfix stoni A4 P

4,200.00 rsd Cena bez PDV-a

Posterfix standard A3 P

1,846.00 rsd Cena bez PDV-a

Posterfix standard A5 L

880.00 rsd Cena bez PDV-a

Posterfix standard A4 P

895.00 rsd Cena bez PDV-a