Ostale vesti

Sredstva za čišćenje kancelarijskog nameštaja

sredstva za čišćenje kancelarijskog nameštaja Kairos Birooprema 1

Sredstva za čišćenje kancelarijskog nameštaja neophodni su kancelarijski pribor svakog preduzeća.

Uspeh u poslu u velikoj meri zavisi od atmosfere na radnom mestu. Svakako, glavnu ulogu ima dobar kolektiv. Odnosno, koliko su zaposleni motivisani na rad, spremni da se posvete zadacima, pa i pronalaženju rešenja za osavremenjivanje poslovanja. Takođe, veliki značaj ima i kancelarijski materijal koji povećava produktivnost. Ukoliko su timu na raspolaganju sva neophodna sredstva neće biti zastoja. Samim tim, svi planovi biće ostvareni u predviđenom roku.

Međutim, na produktivnost utiče i sam izgled i urednost kancelarije. Šolja kafe na stolu koja će nas sačekati ujutru i provetrena i čista kancelarija daju energiju i čine svaki posao lakšim.

Zbog toga vam Kairos Birooprema predstavlja sredstva za čišćenje kancelarijskog nameštaja.

Čišćenje kancelarije u kojoj preovladava drveni nameštaj

Drveni nameštaj, zaista, deluje impresivno u kancelariji. Zato ne čudi što mnogi uspešni poslovni ljudi rado biraju antikvarne stolove kako bi ostavili dobar utisak na klijente.

sredstva za čišćenje kancelarijskog nameštaja Kairos Birooprema 2

Nažalost, ovi komadi su veoma zahtevni za održavanje. Pre svega, treba ih zaštiti od vlage i jakog svetla, jer to može dovesti do ubrzanog propadanja. Zato je neophodno koristiti sredstva za čišćenje kancelarijskog nameštaja koja su isključivo namenjena drvenim površinama.

Ona ne sadrže veliku koncentraciju hemikalija koje ih mogu oštetiti. Ipak, dovoljno su jaka da očiste od nakupljene prašine i prljavštine, kao i da daju sjaj. Istovremeno, ova sredstva štite drveni nameštaj, obezbeđujući višegodišnju trajnost.

S obzirom da je drveni kancelarijski nameštaj najčešće lakiran preporučljivo je čišćenje mekom krpom i redovno poliranje. Osim specijalno kreiranih krema na bazi voska, za poliranje možete koristiti i limunovo ulje.

Sredstva za čišćenje kancelarijskog nameštaja od kože

Kancelarijske stolice obično su od kože. Mada nije redak slučaj da i fotelje budu od ovog prirodnog materijala.

Kožni nameštaj važi za najosetljiviji. Ne prijaju mu prašina, prljavština, masnoća, dim i druge štetne materije. Dok pod dejstvom sunčevih zraka bledi i počinje da puca. Imajući ovo u vidu morate biti veoma obazrivi kada birate sredstva za čišćenje kancelarije u kojoj se nalazi kožni nameštaj.

Da bi došla do izražaja prirodna lepota ovih komada potrebno je koristiti proizvode koji sakupljaju prašinu, ali ne čine ih lepljivim.

sredstva za čišćenje kancelarijskog nameštaja Kairos Birooprema 3

Zbog toga stručnjaci savetuju da su sprejevi najbolje rešenje za kožu. Nikako ne treba upotrebljavati deterdžente i proizvode na bazi silikona.

Sredstva za održavanje kancelarije sa nameštajem od mebla

Mebl štof je veoma lak za održavanje. Zato je široko rasprostranjen na kancelarijskom nameštaju.

Za čišćenje prašine i prljavštine sa njega dovoljna su sredstva za suvo pranje. Ne samo da mu vraćaju sjaj i svežinu, već otklanjaju fleke. Kancelarijski nameštaj od mebla može se čistiti i pomoću sode bikarbone i mlake vode ili kombinacijom alkoholnog sirćeta, deterdženta i gazirane vode.

Sredstva za čišćenje kancelarijskog nameštaja različitog materijala možete pronaći u bogatoj ponudi kompanije Kairos Birooprema.

Slični blogovi

Ostavite odgovor