Ostale vesti

PosterFix

PosterFix

PosterFix predstavlja jedinstveni sistem koji će vam pomoći u promociji vašeg brenda.

Ova kompanija iz Španije nudi izuzetno koristan, svestran proizvod koji omogućava klijentima da montiraju i prikažu sve informativne dokumente u vidu plakata, grafikona i obaveštenja. Sve to radi bolje vidljivosti i širenja mreže kupaca.

Šta je PosterFix sistem?

PosterFix

Sa marketniškog tržišta koje je preplavljeno bilbordima, oglasima i drugim vidovima reklame, ne biste očekivali ništa novo. Međutim, PosterFix je napravio revoluciju kreirajući elegantno i praktično rešenje za vašu reklamu koji se postavlja na zid, tako da nećete poželiti bilo šta drugo da koristite!

Svoj proizvod brend je predstavio 2016. godine na Retail Design Expo sajmu, koji predstavlja pravo mesto za inovacije u reklamnom svetu.

PosterFix je savršen sistem za komercijalne kompanije, restorane, agencije za nekretnine, turističke organizacije i različite prodajne objekte koje žele da prikažu svoje ponude i promocije.

Sada im je pružena prilika da na vrlo jednostvan način, za samo nekoliko sekundi, na glatkoj površni, postave svoj reklamni materijal koji će biti vidljiv ciljnoj grupi potrošača.

PosterFix je veoma lak za korišćenje

PosterFix

PosterFix sistem je providan i napravljen sa dvostrano lepljivom trakom, tako da se lako, bez upotrebe bilo kog alata, može skinuti i premestiti na drugo mesto, tj. na drugu izabranu ravnu površinu –  staklo, PVC, metal, drvo itd.

Takođe, PosterFix možete da montirate na izloge, korišćenjem dva dokumenta tako da je jedan okrenut ka ulici, a drugi ka unutrašnjosti objekta. To omogućava da se potrebne informacije i obaveštenja mogu videti sa obe strane.

Svojim čistim linijima i minimalističkim stilom, ovaj sistem pruža jasnu vidljivost i udobnost za upotrebu, a viskokvalitetni materijal od kog je izrađen garantuju njegovo trajanje dugi niz godina.

 Više različitih dimenzija

Standard PosterFix je dostupan u 6 šest veličina  – A5, A4, A3, A0, 50x70cm, 70x100cm . 7 atraktivnih boja tu su da zadovolje  ukuse i najprobirljivijih klijenata. Plava, crvena,  žuta, siva, zelena, bela ili crna, izbor je na vama!

Pored standardne serija u ponudi je i Standard Posterfix Information Point linija. Ona nudi na jednoj tabli više manjih pregrada za postavljanje obaveštenja, a obuhvata 3 veličine.

55×44 cm, koja je podeljenja na dva dela.

77×44 cm, koja je je podeljana na tri dela.

77,4×89,5 cm koju čini 6 pregrada.

Standard Posterfix Plus Series je pogodna za velike formate. Dolazi samo u Portrait varijanti i u tri dimenzije – 56×85 cm, 85×121 cm i 96×141 cm.

Sistem koji se može prilagoditi vašim potrebama

PosterFix

Svaka kompanija zna koliko je dobara reklama značajna za uspeh u poslu. Ona pruža vidljivost vašem brendu i stvara mogućnost identifikacije korisnika sa njim.

Upravo zato se on, po narudžbini. Može se potpuno prilagoditi vašem logotipu, korporativnim bojama, tekstovima, slikama i drugim specifikacijama kompanije, što ga čini najboljim rešenjem za promociju.

Takođe, ovi proizvodi se vrlo lako kombinuju sa drugim reklamni elementima. Na taj način dolazi do boljeg isticanja propagandnog materijala. Samim tim pruža vam se mogućnost boljeg rangiranja na poslovnom tržištu u odnosu na konkrenciju.

Kairos birooprema nudi PosterFix različitih dimenzija i boja.

Sve PosterFix poizvode pogledajte ovde!

Slični blogovi

Ostavite odgovor