Blog

Mobilne magnetne table

Mobilne magnetne table

Mobilne magnetne table su postale sastavni deo modernog poslovanja.

Postoji više teorija o nastanku ovih tabli. Prema jednoj izumeo ih je Martin Heit. Ovaj fotograf je, sasvim slučajno, primetio da se natpis koji je markerom zabeležio na filmskom negativu lako briše. To ga je navelo da napravi tablu od sličnog materijala.

Kako je Heitov izum izgoreo pre nego što je uspeo da ga predstavi na sajmu inovacija, nije moguće potvrditi da je on tvorac magnetne table. Zbog toga mnogi navode da je Albert Stallion zaslužan za njihovo postojanje. Naime, Albert je tokom svog rada u kompaniji koja se bavila proizvodnjom emajliranog čelika uvideo da se ovaj materijal može koristiti i za pisanje. Tako je 60-ih godina stvorio prvi verziju magnetne table.

Mobilne magnetne tableMeđutim, ona je naišla na primenu tek kada su otkriveni odgovarajući markeri koji su omogućavali lako pisanje po tabli. Njihov razvoj omogućio je ne samo komercijalnu upotrebu, već i stvaranje novih verzija, uključujući i mobilne magnetne table.

Prednosti upotrebe mobilne magnetne table

Iako kancelarijske table dolaze u različitim vrstama, jedino magnete garantuju veliku izdržljivost. Napravljene su tako da ne postoji rizik od grebanja i ostavljanja tragova. Čak i nakon višegodišnje upotrebe one neće promeniti svoje perfomanse.

Za razliku od standardnih modela, mobilni baš kao što im naziv kaže, daju vam mogućnost da ih lako premeštate iz jedne prostorije u drugu. Samim tim obezbeđuju izuzetnu fleksibilnost, te jednu istu tablu možete koristiti u različite svrhe. Na taj način doprinose uštedi u budžetu za kancelarijski materijal.

Moderno doba stvorilo je poslovni svet visokog stepena digitalizacije, te se broj dostupnih onlajn platformi i aplikacija eksponencijalno povećava. Ipak, bela magnetna tabla nije izgubila svoju ulogu u poslovanju, zadržavši funkciju primarnog komunikacijskog alata. Razlog se krije u jednostavnoj upotrebi. Za razliku od tehnologije ne morate brinuti da li će se baterija isprazniti, da li će sistem pasti ili da će vaše kolege na vreme videti poslati mail.

Mobilne magnetne table imaju široku upotrebu

Zahvaljujući izuzetnim perfomansama i mobilnosti ove table imaju višestruki značaj. Počev od kancelarija, pa do prostorija za sastanke – srećemo ih svugde u kompanijama.

S obzirom da se mogu lako premeštati obavezni su pribor malih kompanija, kao i novoosnovanih, koji posluju sa ograničenim budžetom. Takođe, čine i važan kancelarijski materijal za konferencije i seminare. Idealne su za restorane, kako u kuhinji za ispisavanje sastojaka novih recepata, tako i za kreiranje menija.

Mobilne magnetne table nailaze upotrebu i van poslovnog sveta. Bez njih ne možemo da zamislimo školske dane, jer su savršeni dodatak velikim tablama u učionicama. Dok su nezamenljivi alat na sednicama i priredbama.

Mobilne magnetne tableVerovali ili ne, ove table se koriste i u sportu. One pomažu trenirama da kreiraju strategiju i predstave je svojim igračima. Kako obezbeđuju interaktivni pristup daju šansu da tim zajedničkim snagama reši nastale probleme na terenu.

Svakako, ne treba zaboraviti ni činjenicu da sve veću primenu nailaze u kućnim uslovima. Malih su dimnezija te ih lako možete smestiti, a opet su izvor zabave mališanima i dragocene pomoći u svakodnevnim aktivnostima odraslima.

Veliki izbor magnetnih tabli, uključujući i mobilne vrste, možete pronaći u bogatoj ponudi kompanije Kairos Birooprema.

Slični blogovi