Blog

Kancelarijske table

Kancelarijske table

Kancelarijske table su neophodni pribor svakog radnog prostora.

Iako su za uspeh jedne kompanije zaslužni dobra ideja, besprekorni biznis plan i finansijska ulaganja, ne treba zaboraviti ljudski faktor. Zaposleni igraju ključnu ulogu, jer od njihovih znanja, veština, pa i zalaganja zavisi obavljanje poslovnih zadataka, kao i ispunjenje ciljeva u zadatim rokovima.

Imajući ovo u vidu direktori i vlasnici kompanija nastoje da u svom timu okupe najbolje stručnjake, ali i da im obezbede dobre uslove za rad. Upravo u tome se vrednuje izbor odgovarajućeg kancelarijskog pribora. Počev od najudobnijeg modela kancelarijske stolice, preko najsavremenijih uređaja, pa do potrebnog osveženja – svaki element u kancelariji, čak i najmanji, utiče na rad.

Ipak u pogledu organizovanja poslovnih zadataka, kao i praćanja njihovog izvršenja, najvažnije su kancelarijske table.

Koje kancelarijske table treba da ima svaka kompanija otkriva vam Kairos Birooprema.

Table za kancelariju koje povećavaju produktivnost

Sa razvojem tehnologije napredovale su i kancelarijske table. Najmodernija je bela magnetna tabla. Karakteriše je izuzetna čvrstoća, mala refleksija i velika postojanost napisanog. Zbog toga je veoma pogodna za beleženje podataka i informacija koje se trebaju sačuvati duži period.

Kancelarijske table

Osim za pisanje omogućava i kačenje pripremljenog materijala, čime je dodatno olakšano planiranje, kao i sve izmene koje su nastale u toku projekta. Na taj način izbegnuti su zastoji i prekoračenja rokova u poslovanju usled nedovoljne informisanosti svih u timu.

Magnetne table dolaze u 2 vrste. Klasične se kače na zid. Što znači da su fiksirane. U ovoj grupi posebno se izdvajaju staklene magnetne table. Ne samo da ih krasi vrhunska estetika, već garantuju dugotrajnu upotrebu, jer ne postoji opasnost da će tragovi prethodnog korišćenja markera nakon izvesnog vremena postati vidljivi.

Okretne magnetne table su, zapravo, dvostrane tako da omogućavaju pisanje sa obe strane. S obzirom da su u njihovoj konstrukciji točkići, vrlo lako ih možete premeštati iz kancelarije u kancelariju.

Kancelarijske table za sastanke

Bez obzira što su magnetne table osnova svake kancelarije, stručnjaci naglašavaju da su za sastanke neophodne flip chart.

Kreirana je tako da pruža odličan prostor za iznošenje ideja, razradu planova i interakciju svih saradnika. Zahvaljujući ovim karakteristikama koristi se najčešće na poslovnim sastancima, seminarima, kao i na brainstorming sesijama za prezentaciju, za evaluaciju projekta i evidentiranje važnih informacija u proizvodnim pogonima.

Mobilna flip chart ima dugi vek korišćenja, a dolazi sa niskom cenom, te je pristupačna svakom poslovanju.

Kancelarijske table koje čuvaju vaše zdravlje

Najstarije, ali još uvek široko rasprostranjene, su plutane table. Razlog za to leži, pre svega, u njihovoj ekonomičnosti, ali i činjenici da su napravljene od ekološkog materijala. Naime, pluta je prirodni materijal otporan na vlagu, prašinu, grinje i insekte, što table od nje čini idealnim za osobe koje pate od alergija ili astme.

Ranijih godina plutane table su se koristile isključivo kao oglasni prostor. Danas su našle širu primenu u kancelarijama, uključujući i dekorativnu stranu.

Kancelarijske table

Različite vrste kancelarijskih tabli pronaći ćete u bogatoj ponudi kompanije Kairos Birooprema. Ukoliko niste u mogućnosti lično da dođete porudžbinu možete obaviti i online, putem zvaničnog sajta, a mi vam garantujemo isporuku u najkraćem roku.

Slični blogovi

Ostavite odgovor