Ostale vesti

Online prodaja kancelarijskog materijala

Online prodaja kancelarijskog materijala

Online prodaja kancelarijskog materijala je poslednjih godina postala popularna kako u svetu, tako i kod nas.

Digitalno doba donelo je brojne promene u svim aspektima života. Nekada su obavezni kancelarijski pribor činili papirna konfekcija i hemijske i tehničke olovke. Dok se danas najveći deo poslovanja odvija putem mobilnih telefona i kompjutera. Tako da sve veću ulogu u nabavci materijala imaju pomoćne bežične baterije, čitači kartica i USB flash memorije.

U skladu sa modernim načinom života, javila se potreba za lakšim i praktičnijim uslugama, koje su u svakom trenutku dostupne poslovnim ljudima. Te je razvijena online prodaja kancelarijskog materijala.

Koje su prednosti nabavke preko interneta otkriva vam kompanija Kairos Birooprema.

Online prodaja kancelarijskog materijala pruža više mogućnosti

Koliko puta ste se našli u situaciji da neophodan kancelarijski materijal nije na stanju dobavljača sa kojim sarađujete? Da biste izbegli ovu neprijatnost online shopove na zvaničnim sajtovima karakteriše izuzetna preglednost. Tako da vrlo lako možete utvrditi da li je željeni proizvod dostupan i kada će stići na vašu adresu. Istovremeno, dobićete i detaljni opis i specifikaciju traženog materijala.

Takođe, online prodaja kancelarijskog materijala pruža mogućnost lakšeg poređanja cena. Samo jednim klikom miša možete isti kancelarijski pribor potražiti kod različitih dobavljača i odmah videti koja je ponuda najbolja. Samim tim, svoju nabavku ne morate ograničiti samo na jednu kompaniju.

Online prodaja štedi vreme i novac

Glavna prednost kada je u pitanju online prodaja kancelarijskog materijala jeste brzina kojom se odvija. Naime, nedostatak vremena u poslovnom svetu je otežavajuća okolnost kod direktne kupovine. Jer morate u okviru svog radnog dana da izdvojite vreme za obilazak svih dobavljača i potragu za najpovoljnijom cenom koja će odgovarati vašem budžetu.

Za razliku od klasične prodaje, koja ima tačno određeno radno vreme, web shop je otvoren 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Što znači da kupovinu možete obaviti u bilo kom trenutku, čak i u večernjim satima.

S obzirom da ste celokupnu porudžbinu obavili iz svoje kancelarije, izbegli ste troškove za gorivo i parking. Pa možemo slobodno da kažemo da je online prodaja kancelarijskog materijala jeftinija opcija.

prodaja-kancelarijskog-materijala-kairosDa li je online prodaja sigurna?

Česti tekstovi u medijima o krađi podataka nameću pitanje sigurnosti online kupovine. Imajte u vidu da ovi natpisi govore o neproverenim prodavcima. Pa u tom slučaju postoji rizik ne samo od krađe podataka, već i da poručena roba stigne sa greškom ili, pak, da uopšte ne dobijete pošiljku. Zato, stručnjaci savetuju da kupovinu obavljate samo kod proverenih dobavljača.

Kompanija Kairos Birooprema ima dugogodišnje iskustvo u ovom poslovanju. Online prodaja se vrši isključivo putem zvaničnog sajta. Sama procedura registrovanja i poručivanja je veoma jednostavna. Dok sigurnost klijenata garantuju McAfee Secure i napredni sigurnosti protokol koji šifruje sve podatke koje unosite prilikom korišćenja sajta.

Posetite sajt mojakancelarija.com i iskoristite akcijske cene koje putem promotivnih mailova šaljemo našim stalnim klijentima.

Slični blogovi

Ostavite odgovor