Ostale vesti

PosterFix samolepljivi držač za plakate

PosterFix samolepljivi držač za plakate

PosterFix samolepljivi držač za plakate obezbediće najbolju reklamu vašem poslovanju.

Koliki je značaj reklame pokazao je još 50-ih godina Steuart Henderson Britt rekavši: “Poslovanje bez reklame je kao da namigujete devojci u mraku – vi znate šta radite, ali niko drugi to ne vidi”. Upravo ovim šaljivim poređenjem poznati marketinški stručnjak je sugerisao da je oglašavanje ključno za opstanak kompanije na jakom konkurentskom tržištu.

Čak i kada ne plasirate novi proizvod, već samo želite da proširite mrežu klijenata, reklama je neophodna. Zapravo, ona je svojevrsni vid komunikacije. Sa jedne strane obezbeđuje potrošačima uvid u vaše poslovanje. Sa druge strane, vama donosi povratne informacije o traženosti ponude. Možemo slobodno da kažemo da reklama direktno utiče na uspeh kompanije.

Međutim, ulaganje u bilo koju vrstu promocije zahteva konstantno izdvajanje budžeta. Što može biti opterećenje mnogim, posebno malim i tek osnovanim, preduzećima. Srećom, pojavio se PosterFix samolepljivi držač za plakate koji će vas osloboditi visokih marketing troškova.

Šta je PosterFix samolepljivi držač za plakate?

PosterFix samolepljivi držač za plakate predstavlja najnoviji marketing proizvod koji je kreirala istoimena španska kompanija. Od svog prvog predstavljanja, 2016. godine na Retail Design Expo sajmu, našao je primenu u svim privrednim granama.

PosterFix samolepljivi držač za plakate

Reč je o specijalno dizajniranom ramu sa dvostrano lepljivom trakom. Tako da se reklama nalazi između dva sloja kristalno providne folije. Zahvaljujući izuzetnom stepenu transparetnosti omogućena je jasna vidljivost bez obzira gde ste postavili svoj PosterFix samolepljivi držač.

PosterFix dolazi u 6 šest veličina – A5, A4, A3, A0, 50x70cm, 70x100cm. Svaka vrsta je dostupna u plavoj, crvenoj, žutoj, sivoj, zelenoj, beloj i crnoj boji i u landscape i portrait opciji. Odnono, možete ga postaviti horizontalno ili vertikalno, zavisno od potrebe.

Posebnu grupu čini LED posterfix koji sadrži dodatak u vidu osvetljenja minimalne potrošnja električne energije. Tako da je pogodan za reklame na slabo vidljivim mestima ili noću.

U čemu je prednost PosterFix samolepljivog držača?

PosterFix samolepljivi držač za plakate je, pre svega, jednostavan za upotrebu. Odnosno, za njegovo montiranje ne morate da angažujete profesionalce. Samim tim, nema dodatnih troškova oglašavanja. Takođe, ne zahteva bušenje zida i upotrebu bilo kakvog alata. Sve što treba da učinite jeste da svoju reklamu odlepite i postavite novu.

Vrhunski kvalitet garantuje postajnost na staklu, PVC, metalu, drvetu i drugim ravnim površina. Ne morate da brinete da li će vaša reklama nakon izvesnog vremena otpasti. Ujedno, dvostrane folije je štite od bilo kakvih spoljašnjih uticaja.

PosterFix samolepljivi držač za plakate

Za razliku od bilborda koji su jednostrani, PosterFix pruža reklamu sa obe strane izloga. Čak možete da postavite 2 potpuno različitog dizajna. Tako da jedna bude vidljiva sa ulice, a druga iz unutrašnjosti objekta.

PosterFix samolepljivi držač za plakate je mnogo više od reklamnog sredstva

Naime, PosterFix se svrstava i u kancelarijski materijal. Predstavlja odličnu zamenu za oglasne table. Posebno kada je potrebno sačuvati važna obaveštanja u dužem vremenskom periodu. S obzirom na veliki raspon dimenzija možete ga koristiti za postavljanje više dokumenata kako bi vaši zaposleni u svakom trenutku mogli da isprate poslovne infomacije.

PosterFix samolepljivi držač možete pronaći i kod nas, u bogatoj ponudi kompanije Kairos Birooprema.

Slični blogovi

Ostavite odgovor