Ostale vesti

Samolepljive oznake – Potrebne svakom većem ili manjem preduzeću

Samolepljive oznake

Samolepljive oznake predstavljaju odštampane etikete od vinila ili nekog drugog materijala sa lepkom na jednoj strani koji im omogućava pripijanje na površinu.

Samolepljive oznake imaju široku upotrebu

Samolepljive oznake dolaze u različitim oblicima i dimenzijama. Takođe, razlikuju se i po boji i dizajnu. Imaju široku primenu kako u dekorativnim, tako i u komercijalnim i poslovnim svrhama. Zbog toga ih srećemo svugde – od ukrasa na zidovima, preko ulaznih vrata, pa do onih koje su u vidu raznih obaveštenja.

 

Samolepljive oznake

Vrlo se često koriste i kao promotivni materijal za predstavljanje brenda. Mogu se koristiti i za opisivanje karakteristika proizvoda. Ili, pak, kao dekoracija na automobilima. Često ih koriste pojedinci kao način demonstriranja podrške političkim ili ideološkim stavovima. Nezaobilazni su rekvizit i ljubitelja sporta koji preko njih pružaju podršku svom timu.

Upotreba samolepljive oznake ima brojne prednosti u poslovnom svetu.

Kancelarijski materijal Beograd – Kairos vam otriva najznačajnije.

Samolepljive oznake predstavlajaju povoljan potrošni kancelarijski materijal!

Jedan od najvećih razloga zašto mnogi koriste samolepljive oznake jeste niska cena. Naime, po veoma povoljnim uslovima dobijate zanimljivi dizajn vrhunskog kvaliteta koji privlači pažnju.

Savršeno odgovaraju svakoj podlozi – pocinkovani lim, staklo, vozilo, zid. Odnosno možete da ih zalepite na bilo koju odmašćenu površinu bez prašine, baš kao što je slučaj sa sistemom posterfix Srbija.

S obzirom da su lake za rukovanje, odnosno da za njihovo nanošenje ne treba angožavanje stručnjaka, nema potrebe za dodatnim ulaganjima. Zbog toga ih podjednako koriste razne prodavnice, restorani i kafići, banke, pa i brojne državne institucije.

Karakteriše ih visoka otpornost na spoljne uticaje

Samolepljive oznake su vodootporne, otporne na sunčevo zračenje i bilo koje vremenske uslove. Do određene mere podnose i mehaničke uticaje. To znači da mogu da izdrže test vremena od 5 godina na otvorenom prostoru i čak 15 godina u zatvorenom. Samim tim ulaganje u nove samolepljive oznake neće biti potrebno dugi niz godina.

Samolepljive oznake su fleksibilne

Najčešće su u upotrebi standardne oznake koje pružaja klasična obaveštanja oko ulaza, zabrane pušenja, dostupnosti besplatnog interneta isl. Pored ovih, postoji mogućnost kreativnog rešenja kako bi se one potpuno prilagodile logotipu vaše kompanije. Zapravo sa njima opcije su neograničene – od svedenog dizajna i jednostavnog natpisa pa do čudesnih oblika i stilova.

Samolepljive oznake

Na taj način vrlo lako ćete samolepljive oznake ukombinovati sa drugim obaveštenjima ukoliko postoji potreba za njima. Ili reklamnim elementima ako ste se prilikom pitanja “Kako istaći svoju ponudu?” odlučili da to bude na ulaznim vratima objekta. Štampa visokog kvaliteta čini ih jasno vidljivim i privlačnim, pa možete biti sigurni da će poruka u svakom trenutku biti preneta do korisnika.

Kairos Birooprema je sinonim za povoljne cene kancelarijskog materijala, te kod njih možete nabaviti i različite samolepljive oznake. Posetite nas ili pogledajte čitavu ponudu na sajtu mojakancelarija.com.

 

Slični blogovi

Ostavite odgovor