Blog

Žičani kancelarijski materijal

Zicani kancelarijski materijal

Žičani kancelarijski materijal je najvažniji stoni pribor svakog radnog prostora.

Istraživanja su pokazala da zaposleni više od trećine života provode u svojim kancelarijama. Imajući ovo u vidu ne čudi što su one odavno prerasle formu klasičnog mesta za obavljanje zadataka, postajući sve više odraz nas samih. Ujedno i osnova za formiranje mišljenja drugih o našim radnim navikama i pristupu poslu.

S obzirom da centralno mesto zauzima radni sto njegovom izboru se posvećuje velika pažnja. Međutim, da bi vaša radna površina bila funkcionalna neophodno je ne samo da bude kvalitetna, već i uredna. U tome vam može pomoći žičani kancelarijski materijal.

Koji je obavezni žičani pribor za kancelarijski sto otkriva vam u ovom blogu Kairos Birooprema.

Žičane čaše za olovke

Bez obzira što živimo u dugitalnom dobu, olovke su kancelarijski materijal koji srećemo u svakom poslovanju. Upravo ovaj najupotrebljavaniji pribor često se zagubi na radnom stolu ispod papira ili ostane između korica u notesu.

Da biste izbegli potragu za olovkom kada vam je ona potrebna tu su čaše za olovke. Jednostavnog pravougaonog ili okruglog oblika omogućavaju da sve oloke koje koristite držite na jednom mestu. U njih možete smestiti i markere, linere, rolere, flomastere…Zicani kancelarijski materijalZa razliku od plastičnih koje su sklone lomljenju, žičani modeli su napravljeni od čvrste čelične mreže koja se ne može oštetiti pri padu. Dok zaobljene ivice garantuju da se nećete slučajno izgrebati prilikom uzimanja ili odlaganja olovke. Čak ni nakon višegodišnje upotrebe zadržavaju oblik, pa možemo slobodno da kažemo da spadaju u povoljni kanacelarijski materijal.

Žičani kancelarijski materijal za vizit kartice

Verovali ili ne, vizit kartice i dalje imaju značajnu ulogu u poslovnom svetu. Procenuje se da se godišnje razmeni preko 10 milijardi vizit karti. Što je dovoljni razlog da i vi napravite svoju.

Ipak, nameće se pitanje gde držati vizit karte. Nije dovoljno da sačekate da potencijalni klijenti potraže vaš kontakt, već je preporučljivo da one budu uvek na vidljivom mestu. Ovo je posebno značajno u uslužnim delatnostima, poput beauty i frizerskih salona. Zatim, u lekarskim ordinacijama, advokatskim kancelarijama, agencijama za nekretnine…

Držanjem kartice na vidljivom mestu, kao što je info pult ili vaš radni sto, obezbeđujete jasnu vidljivost vaše kompanije, koja će sigurno privući pažnju posetioca. Takođe, držači vizit kartica štite vaše kartice od cepanja i gužvanja, dajući čitavom prostoru dozu elegancije.

Žičani kancelarijski materijal koji doprinosi boljoj organizaciji poslovanja

Gotovo da ne postoji radnik koji makar jednom nije uspeo da pronađe porebni dokument. Potraga za njim ne samo da je oduzela dragoceno vreme, već je uticala i na obavljenje zadatka.

Čak i ako se odlično snalazite u „svom kreativnom haosu“, složićete se da gomila razbacanih papira, prospekata i dokumenata na radnom stolu odaje utisak neuredne osobe. Samim tim i nedovoljno posvećenog radnika koji olako shvata svoj posao.

Kako ne želite da vaši saradnici steknu ovakav utisak o vama iskoristite žičane police za dokumentaciju. Zahvaljujući njima možete sortirati materijal prema hitnosti ili nameni. Na taj način imaćete dobru preglednost u svakom trenutku, dok će površina radnog stola biti rasterećena. Dodatna prednost ogleda se u činjenici da police od žice ne zadržavaju prašinu, te ste oslobođeni svakodnevnog brisanja.

Zicani kancelarijski materijalRaznovrsni žičani kancelarijski materijal možete pronaći u bogatoj ponudi kompanije Kairos Birooprema.

Slični blogovi

Ostavite odgovor