Blog

Pribor za kancelarijski sto – Za bolju organizaciju rada!

Pribor za kancelarijski sto

Pribor za kancelarijski sto je neophodan za obavljanje radnih zadataka.

Iako je moderno poslovanje donelo neverovatna zanimanja koja nisu vezana za klasično radno okruženje i dalje je većina poslova vezana za kancelarije, tj. za radni sto. Imajući ovo u vidu ne čudi što se zaposleni trude da svoj mali kutak urede tako da odgovara ne samo njihovim aktivnostima, već i navikama.

Svakako, glavnu ulogu igraju raznovrsne hemijske olovke, rokovnici, markeri, spajalice, samolepljive etike, fascikle… Ovaj najvažniji stoni pribor čini osnovu za rad. Međutim, pribor za kancelarijski sto obuhvata i druge sitnice koje u mnogome olakšavaju radni dan. Ujedno, povećavaju vašu produktivnosti. O kojem kancelarijskom materijalu je reč otkriva vam Kairos Birooprema.

Pribor za kancelarijski sto koji stvara udobnije mesto za rad

Bez obzira da li radite od kuće ili u kancelariji višečasovno sedenje za radnim stolom ostavlja posledice po vaše zdravlje. Prva na udaru je kičma, a ubrzo se tegobe mogu osetiti i u nogama. Svesni ovog problema mnogi veliku pažnju posvećuju izboru kancelarijske stolice. Ali, šta je sa rukama?

Pribor za kancelarijski stoIstraživanja pokazuju da u proseku 5,5 sati radnog dana provodimo za računarom. Tačnije od 1.920 radnih sati godišnje 1.320 naši prsti i zglobovi ruku se nalaze položeni na tastaturi i mišu. Nažalost, ovaj položaj nimalo nije pogodan, te je gotovo nemoguće izbeći bol. Problem nastaje kada on pređe u hronično stanje, predstavljajući opasnost od pojave priklještenih nerava u šaci.

Srećom, to se može sprečiti vrlo jednostavno – upotrebom odmarača ručnog zgloba. Ovaj pribor za kancelarijski sto je dizajniran tako da obezbeđuje pravilan položaj. Čak i nakon više sati za računarom nema zamora, a preciznost u radu sa mišem je zagarantovana.

Pribor za kancelarijski sto koji doprinosi boljoj organizovanosti

Svakome se desilo makar jednom da na radnom stolu bude nepregledna gomila papira koji stvaraju haos. Ne samo da takav sto, pa i čitava kancelarija, izgledaju neuredno, već otežavaju obavljanje zadataka. Zbog toga stručnjaci savetuju da u svakom trenutku vaš radni sto bude dobro organizovan. U tome vam mogu pomoći police za dokumentaciju. Zahvaljujući njima važni papiri, ugovori i projekti biće na dohvat ruke, a pri tom neće oduzeti previše mesta na radnoj površini.

Nemojte da zaboravite da je radni sto odraz vaše profesionalnosti, pa i karaktera. Ma koliko mnogima zvučalo neobično on može klijentima, saradnicima i nadređenima da govori o vašem odnosu prema poslu, što je dodatni razlog da iskoristite mogućnosti koje pružaju police za radni sto.

Pribor za kancelarijski sto koji čuva privatnost

Pored dobrih strana upotreba najsavremenije tehnike u poslovnom svetu donela je i negativne efekte. Najopasnije su krađa podataka koje su sve češća pojava. Čak i ako vaši računari imaju visok stepen zaštite od hakerskih napada, nekada opasnost dolazi iz neposrednog okruženja. Dovoljan je jedan pogled kolega u prolazu na vaš monitor, te da ima jasan uvid u ono što trenutno radite. Situaciju je komplikovanija za one koji rade van kancelarija. Kafići i restorani nikako nisu bezbedno mesto za rad.Pribor za kancelarijski stoDa biste sprečili radoznle poglede tu je filter za privatnost koji se postavlja na monitor. On omogućava nesmetan rad gde god se nađete, jer “blokira” vidljivost na ekranu pod određenim uglom. Umesto podataka na ekranu ljudi oko vas vide samo crni pravougaonik.

Dodatna prednost njegove upotrebe ogleda se i u zaštiti ekrana od ogrebotina, otisaka prstiju i mrlja, kao i u eliminisanju efekta “zaslepljivanja” pri jakoj sunčevoj svetlosti.

Raznovrsni pribor za kancelarijski sto vrhunskog kvaliteta možete pronaći u bogatoj ponudi kompanije Kairos Birooprema.

Slični blogovi

Ostavite odgovor