Ostale vesti

Organizujte kancelariju u novoj godini

Organizujte kancelariju u novoj godini

Organizujte kancelariju u novoj godini i ulepšajte praznike sebi i svojim kolegama.

Prema istraživanju poslovni ljudi trećinu svog života provedu na radnom mestu, pa ne čudi što je savremena kancelarija postala drugi dom, a kolege druga porodica.

Oni su sastavni deo našeg privatnog života. Sa njima delimo i lepe i ružne trenutke dok radimo. Upravo zato, pravo je vreme da duh predstojećih praznika prenesete iz toplog doma u kancelariju.

Ukoliko imate dilemu kako srediti kancelariju kompanija Kairos Birooprema vam nudi korisne savete.

Organizujte kancelariju u novoj godini kako bi vam radni prostor bio čist

Prvi korak u planu jeste čišćenje kancelarije.

Sredstva za održavanje kancelarije

Kako održavate svoj radni prostor, zapravo, mnogo govori o vama. Razbacani papiri, neuredni radni sto i dokumentacija koja nije arhivirana ukazuju da ćete biti nemarni u i izvršavanju rokova i ugovornih obaveza. Što znači da izgled kancelarije direktno utiče na dobar imidž kod klijenata.

Takođe, dekorateri poručuju: “Organizujte kancelariju u novoj godini kako biste napravili dovoljno mesta za praznične ukrase”. Ako na radnom mestu vlada nered nećete imati dovoljno prostora za ukrašavanje. Osim toga, novi predmeti učiniće dodatno težim snalaženje i rad u već prenatrpanoj kancelariji.

Organizujte kancelariju u novoj godini i bićete produktivniji

Nova godina je mnogima omiljeni deo godine. To je period ispunjen srećom, toplinom doma i dragim ljudima. U takvom prazničnom raspoloženju sve deluje mnogo lepše, a svaka obaveza lakša.

Upravo zato je neophodno da ovu atmosferu stvorite i u svojoj kancelariji. Sigurni smo da će pogled na veliku jelku u uglu ili lampione kojima ste ukrasili zidove izmamiti osmeh. Ovaj kratki predah sasvim je dovoljan da vam da energiju za nastavak rada. Ukoliko dodate i šolju tople čokolade, sigurni smo, da ćete svakodnevne zadatke ispunjavati brže i efikasnije.

Ipak, imajte u vidu da je u pitanju radni prostor i da ne treba preterivati sa ukrašavanjem. Najbolji spoj donose elegantni ukrasi u crvenoj i zlatnoj boji koji će kancelarijski pribor podići na viši nivo, uz zadržanu notu profesionalizma.

Organizujte kancelariju pred praznike – iskoristite kancelarijski materijal

Organizujte kancelariju bez trošenja budžeta. Zvuči neverovatno, ali je zaista moguće.

Naime, uz malo truda i izdvojenog vremena potrošni kancelarijski materijal možete pretvoriti u savršene praznične ukrase.

Papirna konfekcija

Ako nemate inspiraciju, budite bez brige. Postoje brojni sajtovi sa detaljnim tutorijalima, tako da ćete vrlo lako napraviti dekoraciju za kancelariju. Čak i oni koji nisu talentovani za ručni rad mogu da pronađu uputstva za ukrase koji nisu zahtevni.

Tako, na primer, obične spajalice u raznim bojama iskoristite za pravljenje girlandi. Šarena papirna konfekcija, makaze i lepak stvoriće jedinstvene ukrase za jelku. S obzirom da su unistivači dokumenata obavezni u savremenim kancelarijama od njihovog otpada mogu nastati divne snežne pahulje.

Čak i table za kancelariju uklopite u novogodišni dekor. Dovoljno je da od zajedničkih fotografija ili, pak, reklamnog materijala vaše komapnije napravite kolaž u obliku jelke. Ne samo da ćete dobiti originalno radno okruženje, već ćete se vi i vaše kolega zabaviti dok zajedničkim snagama pravite ukrase.

Plutane table

Kompanija Kairos Birooprema ima sve što vam je potrebno od kancelarijskog materijala za ukrašavanje.

 

Ostavite odgovor