Blog

Stoni Posterfix – Istaknite reklamu na pravi način!

Stoni Posterfix

Stoni Posterfix je najbolje rešenje za reklamu.

Na značaj reklame u poslovnom svetu ukazivao je još Henri Ford početkom 20. veka ističući da brend koji se ne vidi na tržištu kao da ne postoji. Iako je moć oglašavanja poznata dugi niz godina danas se smatra vodećim alatom za uspeh.

Moderni svet karakteriše velika konkurentnost. Gotovo iz dana u dan pojavljuju se nove kompanije, novi proizvodi i usluge. Da bi opstali u takvom okruženju nije dovoljna samo dobra ideja, već i izbor odgovarajućeg načina na koji ćete je predstaviti javnosti.

Jedino prava reklama izdvojiće vaše poslovanje. Ne samo da informiše vaše klijente, već privlači pažnju šire publike, omogućavajući povećanje ciljne grupe. Ujedno, čini svojevrsni vid komunikacije tako da kompanije preko nje dobijaju povratne podatke o traženosti predstavljene ponude ili usluge. Odnosno, dobijaju informacije da li je njihova investicija isplativa ili ne.

S obzirom da postoje brojni marketing alati opravdano se nameće pitanje kako istaći svoju ponudu. Odgovor se krije u stonom poster fiks sistemu.

Stoni Posterfix je najnovi marketing proizvod

Sve je počelo pre 5 godina kada je jedan španski brend na Retail Design Expo sajmu predstavio do tada neviđeni sistem oglašavanja.

Stoni Posterfix

U pitanju je specijalno dizajniran držač za plakate koji pruža jednostavno rešenje za reklamu. Dolazi u formi rama sa dvostrano lepljivom trakom. Što znači da svoj oglasni poster stavljate između 2 sloja providne folije.

Posterfix dolazi u više vrsta. Standardni model se kači na zid, prozor ili izlog. Posebnu grupu čini LED Posterfix koji ima dvostrani displej čime je obezbeđena jasna vidljivost i u uslovima slabijeg osvetljenja. Posebno je pogodan za izloge prodavnica, ali ga često srećemo i u hodnicima zgrada i restorana.

Nakon odličnog uspeha modela koji se kače lansiran je stoni Posterfix. Ova vrsta se postavlja na ravnu površinu. Namenjena je, pre svega, za info pultove i recepcije. Mada je odlično rešenje i za radne stolove, klub stolove u čekaonicama i sve druge površine koje su na “udaru” pogleda potencijalnih potrošača.

Stoni Posterfix je veoma praktičan

Postavljanje reklame pomoću stonog Posterfixa je veoma lako. Sve što treba da učinite jeste da poster postavite između providne folije, a zatim vratite u postolje. Sam proces postavljanja je brz i ne zahteva angažovanje profesionalaca, što je slučaj sa drugim vrstama reklame.

Ne samo da je najpraktičnije, već je stoni Posterfix i najurednije rešenje za promociju. Nema potrebe da bušite zid, te njegovo montiranje ne pravi nered u radnom prostoru. Takođe, neće vam trebati ni traka za lepljenje. Samim tim izbeći ćete ružne tragove lepka koji ostaju nakon skidanja.

Posterfix pruža neverovatne mogućnosti

Stoni Posterfix je izuzetno svestran proizvod koji omogućava postavljanje ne samo reklamnih postera, već i ponuda, raznih promocija, pa i obaveštenje. Idealan je za svaku delatnost – počev od prodavnica, preko hotela i restorana, pa do turističkih i agencija za nekretnine. Neretko ga srećemo i u školama i medicinskim i stomatološkim ordinacijama. Zapravo, svugde gde postoji dobra prilika za reklamu.

Ovaj oglasni prostor pruža čitljvost reklame sa obe strane. Na taj način je zagarantovana veća vidljivost. Možete ga iskoristiti i da sa jedne strane postavite jednu vrstu ponude, a iza da stoji sasvim druga reklama.

Stoni Posterfix

Prednost koju korisnici posebno naglašavaju jeste ekonomičnost. Jedan stoni Posterfix možete koristiti više puta, pa nećete morati da izdvajate novac za novu reklamu.

Posterfix samolepljivi držač za plakate više vrsta i dimenzija pronaći ćete u bogatoj ponudi kompanije Kairos Birooprema.

Slični blogovi

Ostavite odgovor