Blog

Zidno projekciono platno

Zidno projekciono platno

Zidno projekciono platno je važan deo savremenog poslovanja.

Prilikom opremanja poslovnog prostora najveća pažnja posvećuje se izboru odgovarajućih modela kancelarijske stolice i stola. Zatim, nabavci najboljih računara, štampača i fax mašine. S obzirom da i potrošni kancelarijski materijal ima ključnu ulogu u obavljanju radnih zadataka raznovrsni stoni pribor, papir za štampanje, rokovnici, takođe, se nalaze među prvima na listi za kupovinu.

Međutim, postoji još nešto što bi trebalo obavezno da bude na spisku kancelarijskog materijala, a to su projektor i projektorsko platno. Iako je pri njhovom pomenu mnogima asocijacija kućni bioskop ili gledanje velikih utakmica u letnjim baštama kafića, zapravo, imaju veliki uticaj na poslovanje.

Koje prednosti će doneti upotreba zidnog projekcionog platna vašoj kompaniji otkriva vam Kairos Birooprema.

Zidno projekciono platno štedi vreme i novac

Za svako preduzeće, bilo ono veliko ili malo, vreme je novac. Svaki minut koju provedete pokušavajući da pokrenete neefikasnu, zastarelu tehnologiju predstavlja izgubljen novac. Čak i projektovanje na zidu nije poželjno. Bez obzira što izbegavenje nabavke projekcionog platna čuva vaš budžet, ova ušteda je samo prividna.

Imajte u vidu da nemogućnost jasnog prikaza, koja je čest pratilac upotrebe zida kancelarija kao platna, dovodi do zastoja u obaveštenjima, pa i do pogrešnog tumačenja informacija. Što za posledicu ima gubitak vremena i kašnjenje u ispunjavanju poslovnih zadataka.

Zidno projekciono platnoZidno projekciono platno učiniće dostupnim podatke svim zaposlenima, uključujući i one koje se nalaze najudaljenije. Ova karakteristika je posebno važna na konferencijama, seminarima i drugim velikim poslovnim skupovima.

Zidno projekciono platno povećava produktivnost zaposlenih

Sigurni smo da se svakom od nas makar jednom u životu desio pad koncentracije tokom poslovnog sastanka. To nikako nije poželjno, jer su sastanci mesta gde se predstavljaju budući poslovni planovi i rađaju nove ideje.

Međutim, prezentovanje samo jedne osobe ponekad, zaista, može biti monotono. Ovo nije efikasan način poslovanja ili učenja. Srećom tu je, zidno projekciono platno koje nudi mogućnost prikaza HD slike, bežičnog povezivanja, kao i interaktivne saradnje tako da više ljudi može istovremeno međusobno da komunicira. Samim tim čini sastanak dinamičnijim, zanimljivijim, pa su i zaposleni motivisaniji za rad.

Neki od najnovijih projektora na tržištu mogu podeliti ekran na kvadrante i prikazati više slika odjednom. Čime se postiže bolje poređenje planiranih ciljeva i ostvarenih rezultata, što dodatno podstiče produktivnost. Ipak, u ovom slučaju morate voditi računa da nabavite zidno projekciono platno većih dimenzija kako biste obezbedili preglednost svakog kvadranta.

Zidno projekciono platno povezuje zaposlene

Davno su prošli dani grafoskopa i slajd prezentacija. Današnji projektori i projekciona platna nemaju ograničenja u pogledu prostorne udaljenosti.

Zidno projekciono platnoPametni telefon je odlično sredstvo u povezivanju dvoje ili troje saradnika, ali tamo gde su čitavi timovi uključeni u sastanak, oni se ne mogu uporediti sa projektorom. Umesto malog prozora za “facetime” poziv na vašem mobilnom telefonu zidno projekciono platno okuplja ljude kao da su u istoj prostoriji. Zahvaljujući njemu svi mogu da vide sve učesnike, te sastanci na daljinu i konferencijski pozivi postaju koherentniji.

Zidna projekciona platna različitih veličina možete pronaći u bogatoj ponudi kompanije Kairos Birooprema.

 

Slični blogovi

Ostavite odgovor