Blog

Fellowes kancelarijski pribor

Fellowes kancelarijski pribor

Fellowes kancelarijski pribor je vodeći brend u poslovnom svetu koja ima svoja predstavništva u 17 zemalja na svim kontinentima.

Kompanija Fellowes je osnovana u Čikagu davne 1918. godine od strane Harrija Fellowesa. Prvobitno je bila orijentisana na proizvodnju materijala za skladišetenje bankarskih zapisa, da bi u drugoj polovini 20. veka proširila delatnost. Danas je globalni proizvođač, pre svega, kancelarijskog pribora koji olakšavaju obavljanje zadataka, uključujući poslovne mašine, rešenja za skladištenje zapisa, proizvode za upravljanje radnim mestom, kućno i komercijalno prečišćavanje vazduha i dodatke za mobilnu tehnologiju.

Zašto Fellowes materijal za kancelarije važi za najbolje otkriva vam Kairos Birooprema.

Fellowes kancelarijski pribor povećava produktivnost radnika

S obzirom da je pandemija korona virusa promenila način poslovanja mnogih kompanija, prebacivši ih na rad od kuće, Fellowes je ove godine sprovela istraživanje pod nazivom “New way of working”. Ono je obuhvatilo više hiljada zaposlenih iz svih krajeva Evrope, a cilj je bio da se otkrije kako rad od kuće utiče na njih. Rezultati su pokazali da trećina radnika pati od ukočenog vrata, 37 odsto od bolova i napetosti u leđima, a 39 odsto ima stalne glavobolje. Nažalost, ništa bolja situacija nije ni kod ljudi koji rade u kancelarijama.

Fellowes kancelarijski pribor

Glavni razlog zdravstvenih problema zaposlenih jeste višečasovno sedenje. Stanje dodatno pogoršava neadekvatan kancelarijski nameštaj, posebno stolice koje nisu ergonomski dizajnirane za dugotrajno sedanje.

Da bi obezbedila komfor radnicima, ujedno sačuvala produktivnost tokom čitavog radnog dana, kompanija Fellowes je lanisirala proizvode za odmaranje nogu i leđa. Odmarač nogu je tako dizajniran da oslobađa stopala napetosti, grčeva i podstiče cirkulaciju, dok odmarač za leđa čuva prirodni položaj leđa, smanjujući pritisak na kičmu.

Posebnu grupu čini odmarač ručnog zgloba namenjen radnicima koji veći deo svog posla obavljaju na kompjuteru. Njegovom upotrebom ne dolazi do zamaranja prstiju i šake. Takođe, elimisana je opasnost od pojave priklještenih nerava u šaci.

Fellowes kancelarijski pribor čini posao lakšim

Brzina i efikasnost su ključne komponente u poslovanju, te Fellowes aktivno radi na usavršavanju uređaja koji će skratiti vreme obavljanja svakodnevnih aktivnosti. Jedna o njih jeste uništavanje dokumenata.

Svedocimo smo sve češće krađe identiteta i podataka u poslovno svetu. Posledice toga mere se čak milijardama dolara.

Imajući ovo u vidu Fellowes uništivači dokumenata postali su obavezni kancelarijski materijal. Odlikuje ih izuzetna preciznost i brzina, kao i širok opseg papira koje mogu odjednom da unište. Kako su gotovo nečujni preporučljivi su za poslovne prostore sa većim brojem radnika.

Drugi važan pribor koji štedi vreme radnika jeste nož za sečenje papira. Ne samo da garantuje preciznost kakvu nećete dobiti ručnim sečenjem, već odjednom možete da obradite više listova. Zbog toga je posebno pogodan za pripremu materijala za poslovne sastanke, seminare, konferencije…

Svi Fellowes noževi za papir dolaze sa sigurnosnom zaštitom za prste, pa je rizik prilikom upotrebe smanjen na minimum.

Fellowes kancelarijski pribor koji stvara prijatno okruženje

Rad u zagušljivoj prostoriji ne samo da nije prijatan, već dovodi do nervoze, stresa, ali i do alergija, respiratornih tegoba i drugih zdravstvenih problema.

Srećom, tu su Fellowes pročišćivači vazduha koji su sertifikovani od strane Asocijacije proizvođača kućnih aparata. Dokazano je da mogu da otklone čak 99,97 odsto zagađivača veličine do 0,3 mikrona, uključujući i plesni, polen, grinje, mikrobe i alergene. Poseduju i specijalni AeraSafe proces prečišćavanja koji sprečava razvijanje bakterija, dok Carbon filter rešava problem neprijatnih mirisa i hemijskih isparenja.

Fellowes pročišćivače vazduha odlikuje i mala potrošnja, jer su do 40 odsto energetski efikasniji u odnosu na druge.

Fellowes kancelarijski pribor

Fellowes kancelarijski pribor možete pronaći u bogatoj ponudi kompanije Kairos Birooprema.

Slični blogovi

Ostavite odgovor