Ostale vesti

Kancelarijski materijal za vreme korona virusa

Kancelarijski materijal za vreme korona virusa

Kancelarijski materijal za vreme korona virusa je neophodan za nesmetan rad.

Gotovo godinu dana svet se bori sa pandemijom kakva nije vladala poslednjih 100 godina. Od kineskog grada Vuhana pa do najudaljenijih delova planete, novootkrivena bolest se proširila neverovatnom brzinom.

Nažalost, ni posle niza preventivnih mera, vanrednog stanja, pa i karantina i policijskog časa, situacija se nije popravila. Naprotiv! Drugi talas pokazuje toliku moć da za sobom ostavlja katastrofalne posledice, pa ne čudi što se smatra ne samo velikim zdravstvenim, već i ekonomskim problemom.

Naime, korona virus je izmenio način poslovanja. I dok se pojedine kompanije odlučuju za poštovanje strogih pravila, druge se orijentišu na rad od kuće. U skladu sa ovim izmenama vrši se i nabavka kancelarijskog materijala.

Kancelarijski materijal za zaštitu od koronavirusa

Rokovnici, papir za štampanje, hemijske olovke i drugi potrošni materijal čine osnovu za rad. Ipak, u današnje vreme, imperativ svakog poslovanja je očuvanje zdravlja. Samim tim, kancelarijski materijal za vreme korona virusa u najvećoj meri se zasniva na kupovini sredstava za zaštitu radnika.

Ova grupa obuhvata, pre svega, različite modela barijera za dezinfekciju obuće. Odnosno, specijalne otirače koji su dizajnirani tako da apsorbujući sloj sa dezinfekcionim rastvorom onemogućava širenje virusa sa obuće radnika i klijenata. Nalaze se obavezno na ulazima svih kompanija, mada ih u nekim srećemo i ispred vrata svake kancelarije.

Vir

Zbog korona virusa je lična i higijena prostorija podignuta na viši nivo, pa u materijal za zaštitu svrstavaju se i sredstva za čišćenje kancelarijskog nameštaja, maramice za čišćenje monitora, kao i sredstva za suvo pranje ruku, koja se nalaze na svakom radnom stolu.

Kancelarijski materijal za vreme korona virusa namenjen radu od kuće

Iako rad od kuće donosi neverovatni komfor, pokazuje i lošu stranu. Upaljeni televizor, prisustvo drugih ukućana, sloboda u kreiranju satnice, neretko, dovode do pada koncentracije, što se negativno odražava na ostvarivanje ciljeva i rokova.

Da biste ovo izbegli neophodno je da svoje zaposlene motivišete na obavljanje zadataka, a to ćete najlakše učiniti kancelarijskim materijalom koji stvara prijatne uslove za rad. Upravo takav efekat ima odmarač nogu.

Imajte u vidu da mnogi zaposleni nemaju udoban kancelarijski nameštaj u svojim domovima, pa višečasovni rad za stolom i sedenje na običnoj stolici dovodi do bolova u kičmi i nogama. Ne samo da bol narušava zdravlje, već usporava rad. Ujedno, i produktivnost radnika. Zato stručnjaci savetuju da zaposleni koji rade od kuće koriste odmarače za nogu. Njihovom primenom vrlo brzo primetićete kako je produktuvnost čitavog tima porasla.

Pored nogu i leđa, opterećenje trpi i šaka. Posebno kod onih koji radni dan provode za kompjuterom, pa je preporučljiva upotreba i odmarača ručnog zgloba, koji ima isti efekat.

Online prodaja kancelarijskog materijala

Pandemija nije izmenila samo način poslovanja, već i nabavku sredstava za rad. Kancelarijski materijal za vreme korona virusa sve više se kupuje putem interneta. Jedan od glavnih razloga za to jeste što se online prodaja odvija non-stop, pa niste ograničeni skraćenim radnim vremenom prodavnica, već kancelarijski pribor za svoje poslovanje možete poručiti u bilo kom trenutku, čak i u večernim časovima.

Takođe, štedite novac, jer imate veću preglednost u ponudi i ceni različitih dobavljača. Svakako, ne treba zaboraviti da ovaj vid kupovine čuva vaše zdravlje, sprečavajući vas da dođete u direktni kontakt sa prodavcima.

drvene bojice Moja kancelarija Kairos Birooprema 2

Veliki izbor kancelarijskog materijala pronaći ćete u bogatom asortimanu kompanije Kairos Birooprema. Za klijente koji žele kupovinu da obave putem interneta celokupna ponuda je dostupna na sajtu. Procedura registrovanja i poručivanja je veoma laka, a poručeni materijal u najkraćem roku stiže na vašu adresu.

 

Slični blogovi

Ostavite odgovor