Ostale vesti

Septembar je mesec novih početaka – Obezbedite kancelarijski materijal

Septembar

Septembar je mesec novih početaka za sve ljude. On se ne vezuje samo za polazak đaka u školu i studenata na fakultet, već označava kraj leta i godišnjih odmora, a samim tim i neizbežni povratak na posao.

I dok pauze na poslu provodite u razgovoru sa kolegama, gledajući fotografije i razmenjujući utiske sa letovanja, ostatak radnog dana treba biti skoncentrisan na posao. Nakon bezbrižnog leta mnogima teško pada povratak u svakodnevnu ritinu. Ipak, stručnjaci ističu “septembar je mesec novih početaka na poslu”.

Septembar je mesec novih početaka, jer ste odmorni

Ma koliko trajao odmor nikada nije dovoljno. Uvek nedostaje još samo jedan dan, samo jedan kratki predah pre povratka kući.

Međutim, budimo realni. Dani ispunjeni suncem, morskim vazduhom i uživanjem na plaži učinili su da napunimo baterije i osećamo se sveže, te smo motivisani da krenemo u nove radne zadatke, u osvajanje novih pobeda, jer septembar je mesec novih početaka!

Glavni korak u tome jeste postavljanje novih ciljeva. Kako biste imali čemu da se radujete u novoj radnoj godini, dobro razmislite šta želite i u svakom trenutku nastojite da to i ostvarite.

A realizaciju planova nakon godišnjeg odmora, započinite prvo idejom kako organizovati radni sto. Jer, statistički podaci pokazuju da rad u sređenom prostoru doprinosi većoj produktivnosti. Kada je sve uredno i funkcionalno ni jedan problem neće izgledati tako težak i nerešiv.

Septembar je mesec novih početaka, zato napravite plan!

Rad u kancelariji zahteva i određeni kancelarijski pribor. Zato započnite novu radnu godinu nabavkom novog.

On obuhvata sav kancelarijski materijal koji koristimo u toku dana za obavljanje posla i koji nam pomaže u efikasnom vođenju aktivnosti, a to su razne olovke, notesi, papirna konfekcija, fascikle, registratori, koverte a i plutane i magnetne table za kancelariju i razni uređaji.

Da nabavka kancelarijskog pribora ne bi bila veliki trošak, potrebno je detaljno planiranje. A pre svega, određivanje budžeta i redovna kontrola troškova.

Septembar je mesec novih početaka – proverite dobavljače!

Kancelarijski materijal je ključan za poslovni uspeh. Njegov kvalitet može da utiče na imidž kompanije. Zato nabavku treba da vrši odgovorno lice koje će periodično proveravati ponude kako aktuelnih, tako i potencijalnih dobavljača.

Septembar

Septembar je mesec novih početaka, pa je pravi trenutak da pronađate najbolji kancelarijaski pribor po pristupačnoj ceni. U tome vam mogu pomoći preporuke saradnika i prijatelja, kao i reference na internet sajtovima. Potrebno je izdvojiti malo vremena kako biste svaki predlog proučili i izabrali ono što najviše odgovara vašoj kompaniji.

Iako je cena ključna, imajte u vidu da kvalitet mora da se vrednuje i da ulaganje u takav kancelarijski materijal dugoročno gledano donosi uštedu. U protivnom, jeftini, a nekvalitetni proizvodi ometaju posao i stvaraju nove izdatke koji mogu da preopterete budžet.

Kompanija Kairos Birooprema nudi povoljne cene kancelarijskog materijala izuzetnog kvaliteta. Posetite nas i na vreme obezbedite kancelarijski materijal, jer septembar je mesec novih početaka.

 

 

 

Slični blogovi

Ostavite odgovor