Ostale vesti

Plutane i magnetne table

Plutane i magnetne table

Plutane i magnetne table predstavljaju površine koje se koriste za pružanje raznih informacija i objava, kao i prenošenje poruka. Iako su one, pre svega, table za kancelariju srećemo ih svugde – od škola i fakulteta, preko biblioteka i kancelarija, pa čak do stanova i hodnika u zgradama.

Kairos Birooprema vam skreće pažnju na značaj njihove upotrebe.

Plutane i magnetne table su promenile način na koji ljudi komuniciraju

Plutane i magnetne table

Danas se skoro čitavo poslovanje odvija preko interneta, mailova i pametnih telefona. I pored savremene tehnologije, plutane i magnetne table su nezaobilazni kancelarijski pribor u svim kompanijama. Jer one doprinose efikasnom poslovanju, a samim tim i većoj produktivnosti.

Plutane i magnetne table omogućavaju bolju i brzu komunikaciju zaposlenih. Na njima se mogu objavljivati društvene aktivnosti, događaji vezani za rad, konferencije i sastanke.

Brz način života i veliki priliv različitih informacija ponekad mogu da dovedu da zaposleni previde rokove za obavljanje određenih poslova. U tim situacijama kružni interni mailovi nisu efikasni. Već su najbolje rešenje plutane i magnetne table.

One se nalaze na jednom, vidnom, mestu, gde ih možete vrlo lako ažurirati kako bi svi zaposleni bili upućeni u razvoj projekta. Za jasnije sagledavanje preporučuje se upotreba papira različitih boja prema stepenu važnosti informacija.

Plutane i magnetne table su odlični alat za prezentaciju

Da li ste se nekad zapitali koliko je PowerPoint dobar za prezentaciju. Zaista, on predstavlja modernu strategiju koja vam dozvoljava da kreirate maštovite i atraktivne prezentacije. Međutim, slajdovi koji se smenjuju imaju ograničeni interval. To znači da ako klijent nije uspeo da vidi sve sa jedne stranice moraće da čeka da se ponovi, baš poput televizijskih reklama.

Plutane i magnetne table

Upravo zato stručnjaci preporučuju plutane i magnetne table za sve vidove prezentacija. Jer, one, za razliku od savremene tehnike, omogućavaju stalnu vidljivost i prisutnost svih informacija. Takođe, za njih vam ne treba struja, niti morate da razvlačite kablove po prostoriji, što znači da su one elegantno sredstvo za prezentaciju.

Plutane i magnetne table dolaze u različitim dimenzijama, te vrlo lako možete da izaberete veličinu koja vašem poslovanju odgovara. Tako na primer, odlične su za restorane i druge uslužne delatnosti ako razmatrate kako istaći svoju ponudu na najbolji način.

Plutane i magnetne table ne prave nered

Za razliku od običnih tabli na kojima se piše kredom, magnetne table ne ostavljaju bele tragove od prašine po prostoriji niti na vašim rukama. Za pisanje koriste specijalne markere koji omogućavaju suvo brisanje, odnosno lako otklanjanje mastila.

Osim toga plutane table su napravljene od ekološkog materijala. Veoma su izdržljive i otporne na vlagu i insekte, te ih možete koristiti dugo godina. S obzirom da ne zadržavaju prljavštinu i grinje, to znači da imaju povoljan uticaj na vaše zdravlje, naročito za ljude koji pate od astme ili različitih alergija.

Imajući u vidu ovaj aspekt, kao i povoljnu cenu, onda je njihova šira primena potpuno opravdana.

Kairos Birooprema u svojoj ponudi ima veliki izbor plutanih i magnetnih tabli različitih dimenzija i potrebnih dodataka za njihovu upotrebu.

Slični blogovi

Ostavite odgovor