Ostale vesti

Sveske sa spiralom

sveske sa spiralom Kairos Birooprema 1

Sveske sa spiralom su prepoznatljive po svom povezu.

Bez obzira koliko godina imate, čime se bavite i kako provodite svoje slobodno vreme, sigurni smo, da svakoga dana koristite pribor za pisanje i sveske. Hvatanje beleški na predavanjima, pravljenje spiska namirnica za kupovinu, zapisivanje ideja i poslovnih zadataka koje trebate da završite, samo su neke od situacija u kojima upotreba tradicionalnog pisanja ima prednost u odnosu na mobilne telefone.

Za razliku od modernih uređaja, podaci u njima ostaju trajno sačuvani. Ujedno, prazni list sveske je nepresušna inspiracija, jer jedino on pruža najbolju preglednost i mogućnost povezivanja misli.

Imajući u vidu široku upotrebu ne čudi što su se sveske od svog nastanka u 17. veku stalno razvijale. Tako da danas, baš kao papir za štampanje, dolaze u različitim veličinama. Zatim, u različitim debljinama koričenja, stilovima, pa i načinima povezivanja.

Koje su prednosti sveske sa spiralom otkriva vam kompanija Kairos Birooprema.

Sveske sa spiralom su lake za upotrebu

Zahvaljujući jedinstvenom sistemu koričenja pomoću spirale, ova sveska ima mogućnost otvaranja punih 360 stepeni. Odnosno, možete je presavite kako na levu, tako i na desnu stranu, a ona će opet ostati ravna.

sveske sa spiralom Kairos Birooprema 2

Upravo ova karakateristika olakšava vam upotrebu. Pre svega, zauzima mnogo manje mesta na stolu prilikom pisanja. Takođe, u njoj možete pisati bilo gde veoma čitko, čak i na krilu ili u rukama. Pa je često srećemo kao kancelarijski materijal za seminare i sastanke. Naročito u sklopu prezentacije. Zatim, odlični je pribor za pisanje izveštaja, prikupljenje podataka sa terena i u svim drugim situacijama gde je potrebno brzo upisivanje informacija. Zbog čega je rado koriste i turistički vodiči.

Sveska sa spiralom je trajnija

Koliko puta vam se desilo da nakon izvesnog vremena i čestog otvaranja i zatvaranje sveske stranice iz nje počinju da ispadaju?

Sa sveskom spiralnog koričenja to vam se neće desiti. Ona je dizajnirana tako da stranice čvrsto drži povezane, bez rizika od cepanja i odlepljivanja. Dok su spirale veoma otporne na svakodnevno presavijanje. Pa se sigurno neće deformisati ili oslabiti čak i nakon višegodišnje upotrebe.

Zapravo, ne morate brinuti da li će sveska sa spiralom “preživeti” u rancu put do škole ili u poslovnoj torbi do sastanka sa važnim klijentom. Samim tim, možete biti sigurni da podaci u njoj neće biti izgubljeni.

Sveske sa spiralom daju veći prostor za pisanje

Povezivanje klamericama, kao i koričenje lepkom oduzime deo lista u svesci. To znači da pri krajevima koričenja nikako nećete moći da upišete reč.

sveske sa spiralom Kairos Birooprema 3

Spiralno koričenje omogućava upotrebu čitave površine lista, tj. od unutrašnje do spoljašnje ivice. Na taj način imaju veći prostor za rad, čime stvaraju i značajnu uštedu pri nabavci.

Sveske sa spiralom tvrdih i mekih korica možete pronaći u bogatoj ponudi kompanije Kairos Birooprema. Ukoliko niste u mogućnoosti lično da dođete, sav potreban materijal za kancelarije možete poručiti putem sajta mojakancelarija.com. A mi vam garantujemo isporuku u najkraćem mogućem roku.

Slični blogovi

Ostavite odgovor