Blog

Uređenje poslovnog prostora pred Novu godinu

Uređenje poslovnog prostora pred Novu godinu

Uređenje poslovnog prostora pred Novu godinu učiniće praznike na poslu lepšim.

Decembar mesec polako najavljuje kraj godine. I dok se užurbano spremamo za najluđi doček atmosfera na poslu se zahuktava. Rokovi koje treba ispuniti, radne obaveze koje ne smeje da čekaju, sagledavanje postignutih rezultata, kao i pravljenje planova za narednu godinu – samo su neki od zadataka sa kojima se suočavaju gotovo svi zaposleni u ovo doba.

Iako deluje naporno, pa na momente i napeto, sve je mnogo lakše u prijatnom okruženju. Stručnjaci savetuju da radni prostor treba da spaja komfor doma sa profesionalnim ambijentom kako bi zaposleni mogli da budu produktivni.

S obzirom da su kancelarije odavno postale drugi dom, a kolege kao članovi porodice, nemojte da zaboravite da i poslovni prostor ispunite prazničnim duhom. Da bi vam olakšali ovaj posao Kairos Birooprema vam daje savete za uređenje poslovnog prostora pred Novu godinu.

Uređenje poslovnog prostora pred Novu godinu započinje čišćenjem

Kancelarija je ogledalo vašeg odnosa prema poslu, kao i životnih navika. Zato vodite računa da ona uvek bude čista i uredna.

Uređenje poslovnog prostora pred Novu godinuRadni sto zauzima centralno mesto u kancelariji, te njemu posvetite najviše pažnje. Bacite sve papire koji vam nisu potrebni, olovke koje odavno ne rade i pokvarene spajalice. Neka se na radnoj površini nađe kožni rokovnik ili sveske sa tvrdim povezom i lep pribor za pisanje. Dok tekuće projekte smestite u stone police za dokumentaciju.

Nemojte da zaboravite da su stolice za kancelarije najvažniji nameštaj. Ne samo da obezbeđuju udobnost tokom višečasovnog rada, već štite vaše zdravlje. Da biste očuvali njihovu lepotu i vek trajanja obavezno ih čistite sredstvima koja su specijalno namenjena materijalima od kojih su izrađene.

Dekorisanje kancelarije

Uređenje poslovnog prostora pred Novu godinu podrazumeva veliku jelku sa ukrasima. Ukoliko ste joj već našli mesto vreme je da dekorišete i ostatak prostora.

Za ukrašavanje kancelarije ne morate da kupujete praznične detalje. Dovoljno je malo mašte i truda da zajedno sa zaposlenima napravite originalne ukrase. Iskoristite kolaž papir za pravljenje čuvenih zvezdica u raznim bojama. Dok malo veštiji mogu da naprave origami ukrase.

Tabulir papir neka vam posluži za pravljenje trake koju ćete razvući od jednog kraja zida na drugi, a od razbojnih spajalica napravite girlande. Krep papir je nezamenjiv za pakovanje poklona, a možete ga upotrebiti i za stvaranje ukrasnih mašni.

Čak i otpad koji ostavljaju uništivači dokumenata čini odličan materijal za prazničnu dekoraciju. Od njega mogu nastati divne snežne pahulje i venčići.

Kancelarijske table su obavezni pribor svakog modernog poslovanja. One obezbeđuju bolju organizaciju radnih zadataka, kao i veću efikasnost svih zaposlenih. Ipak, u prazničnoj atmosferi možete jednu od njih osloboditi poslovnih infomacija i pretvoriti je u ukrasni pano. Bilo da postavite zajedničke fotografije sa raznih okupljanja ili motivacione poruke, budite sigurni – vaša novodišnja tabla privući će pažnju klijenata.

Kraj godine podrazumeva i sagledavanje zaliha i nabavku kancelarijskog materijala. Zato ne vreme posetite kompaniju Kairos Biroopremu kako biste početak godine dočekali spremni za nove radne zadatke.

Uređenje poslovnog prostora pred Novu godinuUkoliko niste u mogućnosti lično da dođete, budite bez brige nudimo vam opciju online poručivanja kancelarijskog materijala.

Ostavite odgovor